mucizemizibekliyoruzz GzdeelikAkbacak neyse ben kan lazım dye yazıyorum. Verecek olan olursa bana iletişim bilgisi verirsiniz en kötü iletişim kurarlar. Şimdi kimseyide yanlış hastaneye yönlendirmeyelim yani
mucizemizibekliyoruzz GzdeelikAkbacak kendi instagram hesabımda paylaştım canım kan verecek olan çıkarsa sana buradan yazacağım arada sırada gir bak
sudamlasi mucizemizibekliyoruzz evet ya ayrıntılı yazmak gerek mesela ben veremıyorum talasemi taşıyıcısıyım böyle olanlar veremezler
mucizemizibekliyoruzz sudamlasi bence de. Sonra o insanda çıkıp gelecek hastaneye orda veremicek falan istanbul trafiği bide. Detaylı paylaşmak lazım. Hastanenin adını bile tam olarak öğrenemedik ki nasıl yardımcı olacağız anlamadım
sudamlasi mucizemizibekliyoruzz @GzdeelikAkbacak canım detay biliyosan o şekilde paylaş daha hızlı yardım gelir👍🏻
Reyhankarabiber GzdeelikAkbacak Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun canm post üstte kalsn diye yazıyorum inşaallah bir an önce bulunur ve anneniz sağlığına kavuşur.
mucizemizibekliyoruzz GzdeelikAkbacak benden de haber yok malesef kusura bakmayın. İnşallah en kısa sürede bulunur
GzdeelikAkbacak mucizemizibekliyoruzz bulundu yazamadım oğlum huysuzdu çok teşekkür ederim allah razı olsun yardımınız için ☺️