GzdeelikAkbacak İyi akşamlar öncelikle kana ihtiyaçımız var anneme orh (-) negatif İstanbul çapa tıp fakültesi hastanesinde veya Çağlayan adliyesinin karşışında florasan özle hastane var Arife çelik adına kan vereceğiz diye bilirsiniz annem ameliyat olacak kan bulanamıyor diye olamıyor pazartesi ye kadar verilmesi lazım 4 kişi 4 ünite olacakmış rica ediyorum sizden 😢😢😢
Meryem34 GzdeelikAkbacak çok geçmiş olsun hamile veremiyor diye biliyorum😥 Yukarıda kalsın diye yazdım
mucizemizibekliyoruzz GzdeelikAkbacak instagram hesaplarımızda da paylaşalım canım eğer çıkarsa tekrardan burdan sana yazarız en azından numaranı verirsin seni ararlar. Paylaşıyorum hemen. belirli bi şart varmı kan verecek kişide aranan?
Esilaminel Ben anadolu yakasindayim ve eşimin kani uymuyor maalesef postunuz yukarda kalsin herkes gorsun diye yaziyorum... Acil şifalar dilerim cok gecmiş olsun...
sudamlasi mucizemizibekliyoruzz kan vercek olan kişinin grip li olmaması gerek ilaç kullanmamış olması gerek aspirin vs. (bana da ihtiyaç olmuştu ordan biliyorum)
GzdeelikAkbacak mucizemizibekliyoruzz çapa tıp fakültesi SSK olan yerde birde Çağlayan adliyesinin karşışındaki hastane adını bilmiyorum ya
mucizemizibekliyoruzz sudamlasi ben hiç bilmiyorum işte belli bi gün sayısı alkol almamış olması gerek falan filan bisürü ayrıntısı var onun keşke adam akıllı paylaşsaydı arkadaş. Hiçbir şey anlamadım ben. Belki yardımcı olcak birileri bulunurdu
sudamlasi mucizemizibekliyoruzz evet ya ayrıntılı yazmak gerek mesela ben veremıyorum talasemi taşıyıcısıyım böyle olanlar veremezler
mucizemizibekliyoruzz GzdeelikAkbacak neyse ben kan lazım dye yazıyorum. Verecek olan olursa bana iletişim bilgisi verirsiniz en kötü iletişim kurarlar. Şimdi kimseyide yanlış hastaneye yönlendirmeyelim yani