Cennet-Kokulum Demirbebek İlk hamileliğim de doktorum söylememişti. Sağlık ocağındaki hemşire söyledi o zaman yaptıramadım maalesef. Şimdi yaptırmak istiyorum. İnşallah randevu bulabilirim.
Demirbebek Cennet-Kokulum 2′li 3′lü 4′lü taramalar var haftan hangisine uyarsa onu git yaptır diyorlar Bulunduğun il’de şehir hastanesi varsa çok iyi doktorun yanından çıkıp direk ultrason bölümüne gidip randevunu alıyorsun Randevu tatihindede gidiyorsum Umarım randevu bulabilirsin
Ozlm0916 Cennet-Kokulum normaldede özele gidiyorumda detaylıya devlete gidiyim para vermeyim dedim devlette burda yok detaylı ulturasyon özelde yada fakültede yaptır dedi zaten bende geri kendi doktoruma dönüş yaptım
Ayfertufan Ben Devlet hastanesinde muayeneye oluyorum sürekli doktorum bana kağıt ya da başka bir şey vermedi bana detaylı için yoksa bunu özeller mi yapıyor sadece anlamadım
Cennet-Kokulum Ayfertufan Siz doktorunuza söyleyin bir isterseniz. Devlet hastanelerinde pek önemsemiyorlar sanırım. Özelde de yapılıyor. Eğitim araştırma hastanelerinde de diye biliyorum şansımı deneyecem bir bende
Maliefem Kayseride ozeller de eğitim araştırma hastaneleri de ücretli yapıyor bugun öğrendim şok oldum 650 tl devlet istedi 750 tl özel istedi 😵 1 yıldır ucretliymis çok saçma ve gereksiz bi uygulama olmuş insanları çıkmaza sokmaktan başka bisey degil
Cennet-Kokulum Maliefem Valla ücretler iyiymiş İstanbul’da 1000-1500 TL arası belkide daha fazla keşke o kadar olsa yaptırırım. En azından bebekte bir sıkıntı varsa biliyorsun bu yönden iyi bişey.
Gamze_Krzl Cennet-Kokulum Öncelikle merhaba normalde özele gidiyorum ama tahliller taramalar için şehir hastanesinde perinatoloji bölümüne gidiyorum 12 haftalıkken ayrıntılı ultrason için elime bir kağıt verdi onunla randevu aldım tarihler çabuk doluyor 23 haftama gün alabildim acele etsen iyi olur bence
Cennet-Kokulum Gamze_Krzl Bu ayın 22sinde kontrolüm var o zaman gittiğimde sorabilirim ancak doktora 18 haftalığım bende 24.haftaya kadar yaptırma şansın var sanırım yanlış bilmiyorsam.
Gamze_Krzl Cennet-Kokulum Özelde hemen yapiyolar ama dediğiniz gibi fiyatlar cok uçuk devlette de genelde boşluk olmuyor umarım o tarihler arasnda yaptırabilirsiniz ben bugün yalnızca muayene ücreti olarak 480 lira verdim
Stuna Cennet-Kokulum evet gerçekten hepsi de çok pahalı devlette de özenli bakmazlarsa diye emin olamadım ben. Yoksa bende devlete gidecektim.
Melegimin_annesi Cennet-Kokulum ben devlete gidiyorum kağıda 21 24 hafta arasında yaptır yazıyo başka bi kağıt yok şu yerlerde var yaptır dedi sadece