Cennet-Kokulum Detaylı ultrason için önce kadın doğum doktoruna mı muayene olmamız gerekiyor? Yoksa doğrudan perinatoloji bölümüne randevu alıp gidebiliyor muyuz? Daha önce çektirmedim bilgim yok o yüzden soruyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen 🌸
Yesim Cennet-Kokulum ben üniversite hastanesine gidiyorum, bana kagıt verdi onunla randevu aldım gittim.
2bebeannesiii Cennet-Kokulum Kuzum ben özele gidiyodum . Doktorum elime bi kâğıt verdi üstünde 3 tane doktorun adı soyadı , telefonu , adresi vardı . Bunlardan birine git demişti öyle yapmıştım . Devlet hastanesinde ne diyolar nasıl oluyo hiç bilmiyorum 🤷♀️
fatmakoken1_ Cennet-Kokulum bana direk söyledi istersen detaylı ultrasona girebilirsin dedi haftayı söyledi ona göre gittim
Stuna Cennet-Kokulum ben özele gidiyorum doktorum 20.haftada detaylı yaptır sonra yanıma gel dedi. Burda yaptırmak istersen randevu al şimdiden dedi. Ben başka bi yerden aldım fiyat yüksek olunca. Direkt perinatologtan aldım herhangi bir şeye ihtiyaç olmadı.
Cennet-Kokulum 2bebeannesiii Anladım kuzum bu ayın 22sinde randevum var soracam bende devlet hastanesine gidiyorum. Mhrsden baktım doğrudan randevu vermiyor.
2bebeannesiii Cennet-Kokulum Mhrs randevu verme konusunda biraz sıkıntılı 182 yi aramak lazım direkt .
Esra-52 Cennet-Kokulum devlete gidiyorsaniz doktirunuzun sistem uzerinden perinotoloji randevusunu size aktif hale getirmesi lazim sonrasinda randevu alabiliyirsunuz
Cennet-Kokulum 2bebeannesiii Valla orda yazılana göre kadın doğum doktoruna gitmem gerekiyormuş canım
Haticeeklyc Ben özele gidiyorum. Doktorum sekreterlikten randevu alabileceğimi söyledi. Gün verdiler gittim detaylıdan sonra sonuçlarımı kendi doktoruma gösterdim.
Cennet-Kokulum Stuna Anladım özeller biraz pahalı oluyor. Eğitim araştırma hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum randevu alabilirsem.
Stuna Cennet-Kokulum evet gerçekten hepsi de çok pahalı devlette de özenli bakmazlarsa diye emin olamadım ben. Yoksa bende devlete gidecektim.
Ozlm0916 Cennet-Kokulum beni kendi doktorum yönlendirdi özellikle ben almadım randevu doktorum kendi aldı randevumu felan o ayarladı hep 21 haftalıkken radyoloji bölümünde yaptırmıştım
Cennet-Kokulum Ozlm0916 Özele mi gidiyorsunuz. Eğer özel ise yardımcı olurlar. Devlet hastanesinde pek mümkün değil çünkü.
Mucizemutlusu Cennet-Kokulum üniversite hastanesinde radyoloji kısmına gidin açıklayın hamile olduğunuzu ve detaylı ultrason içim geldiğinizi onlar haftanıza göre sıra veriyorlar. Benim doktorum özelde, özele yönlendirdi ama ben direkt üniversiteye gidip bu şekilde sıra alabildim
Ozlm0916 Cennet-Kokulum normaldede özele gidiyorumda detaylıya devlete gidiyim para vermeyim dedim devlette burda yok detaylı ulturasyon özelde yada fakültede yaptır dedi zaten bende geri kendi doktoruma dönüş yaptım
Cennet-Kokulum Demirbebek İlk hamileliğim de doktorum söylememişti. Sağlık ocağındaki hemşire söyledi o zaman yaptıramadım maalesef. Şimdi yaptırmak istiyorum. İnşallah randevu bulabilirim.