MM5 Esra43bkr sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi şimdiden hayırlı olsun Allah kolaylık versin💕.🤗inşallah ya hayırlısıyla çok sağolun
MM5 Bkrts_irem6513 inşallah hayırlısıyla vardır bebiş herkes için dua edeceğim bu gece.güzel haberlerle gelin buraya 🤗
Mamacita1 melisaugtr midede yanma bende de oluyor gibi yediklerimden sonra olduğundan yiyeceklerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bide geçen ay çok fazla belirti yaşadım kendimi heveslendirdim ondan bu ay akışına bıraktım. Bende lekelenme hiç olmadı ama akıntım çok geliyor 🤦🏼♀️😐
melisaugtr Mamacita1 geçen ay hiç belirtim olmadı aramadım da 4 gün gecikmeli oldum 😳 bu ay hayırlısı diyorum ama kimyasal geçirdiğim ay da mide yanmam çok olmuştu uykumdan uyanmıştım hatta🤷🏼♀️
BBuseY Benim 17 fakat sol kasık ağrım çok benim. Yürürken çok zorlanıyorum sık idrara çıkıyorum saat 01:55 bu saatte bile uyandım birde ayaklarım çok yanıyor kısmet bakalım nasıl dayancam 10 gün daha 🫠🫠
GizemAlkan MM5 nasıl yanii bu belirtiler adet belirtiside olabilir bence betanda 1550 üstü görmeden heycanlanmaa. benimde böyle heycanla zamanlsrım 7lmuştuu. boşa ümitlendim her seferindee
BBuseY @"GizemAlkan"bana mı yazdın ? Benim aşırı ağrım var özellikle ayağa Kalktığımda . birincisi bir aylıkken kendiliğinden düştü. 2 ay geçti üstünden tutma ihtimali yüksek bu ay 🤗
BBuseY Bende diyorum şimdi doktora gitsem kan isteyecekler bir sürü efir püfür biraz daha bekleyeyim diyorum adetime kadar .
h_s_1411 tmelooo Canım Allah tah ümit kesilmez benimde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu ama pozitif çıktı çok şükür inşallah Allah senide sevindirsin