makin Anne41 çok geçmiş olsun canım inşallah geçmiştir sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize benim çok şiddetli değildi ama yine korkuttu kendi doktoruma gidemedim acile gittim hemen yatış önerdiler ama kendi doktorum gerek görmedi evde dinleniyorum
tdincel gzdeal çok geçmiş olsun kanamanız ne kadar sürdü acaba benim de 1,5 aydır kanamam var kesede ayrıklık vardı büyük çoğunluğu kapanmış küçük bi alan kalmış kapanmayan kanama hala devam ediyor 16. Haftaya geldik kanaya kanaya 😔
gzdeal tdincel çok şükür benim kanamam hiç olmadı ultrason da görmüştük sanırım 11. Haftada falan bitmişti benim kanama alanı ama doktorum garanti olsun diye progrstana devam etti çok düzenli kullanın progestanı ağrınız olduğunda falan hemen birdaha atın onun zararı yok günde 10 tane bile kullanılabilir
tdincel gzdeal çok şükür aman olmasın insanın psikolojisi feci bozuluyor. Günde 2 dok alıyorum bende 1 fitil 1 ağız yoluyla . Ağız yoluyla bebeği etkiliyor dedi doktor bana bilmiyorum .
gzdeal tdincel yok ben fitilden bahsettim geceleri yatmadan kesin atın idrale falan hemen kalkmadığınız için genelde sabaha kadar içinizde durmuş oluyor en faydalı o şekilde
tdincel Anne41 buna şükür kahverengi lekeden korkmayın biriken kan içerdeki kahveye döndüyse yakında geçecek demekki inşaşllah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
kizcem haftaya doğumum var hamileliğimin en başından beri kullandım.erken doğum ve düşük riski için verdi doktorum kasıklarımda sürekli ağrı oluyordu.rahatlattı da aynı zamanda . endişe etmeyin umarım sağlıkla kucağımıza alırız 🙏
gzdeal tdincel birde ıkınmayın tuvalette falan işiniz biter bitmez hemen kalkın doktorum bana öyle demişti inşallah faydalı olur birde kesinlikle ishal olma demişti