sinemkiz Eslem_1 süperrr bu bilgi cok iyi oldu benim icin eslem hanimmmm :) bende öyle yapari suanda kücügüz daha 14 haftalik ama zamanda hizli geciyor sanirim
sinemkiz Buseyllzr 😂😂😂😂bende öyle yapaarimmm artik güzel bilgileriniz icin tsk ederim rabbim hepimizii saglikla kurtarsin yavrularimizi kucagimiza alalim
Eslem_1 ZahideKadem önceden eldiven ve tüy dökücü krem kullanıyordum ama tüy dökücü kreme ara verdim gebelikte..şimdi gillette venüs kadınlar için üretilen jiletiyle alıyorum öyle diğer jiletler gibi çok da gür çıkarmıyor temizleyeli baya oldu mesela hala daha minik minik çıkmaya başlamış ..
AnagibiAnaa sedaozdemirr Ben evde kendim yapıyorum ama sadece üst kısmı alt duduklara yapamıyorum çok çok feci acı veriyor 🥺🥺 altlara yapan varmı nasıl beceriyorsinuz
uraz_ve_annesi- sedaozdemirr giden kuzenlerim 5 dkda alıyorlar elleri alışmış oluyor dişini sık diyorlar ama işte ağda acısına korkup normal doğum yapmak istiyorum çelişkiye bak 😂
brcnkrt55 Eslem_1 üç bıçaklı olanını almıştım ben pembe renk içinde dört tane olandan döner başlıklı fakat ben mi kullanamadım bilmiyorum kesmedi yani yapamadım
Eslem_1 Buseyllzr Çömelerek de mi olmadı? En azından o kısımlar için eşinden yardım alabilirsin hatta hamilelik döneminde komple eşine de aldıranlar var ama ben onu bekleyemem kendim daha seri alıyorum 😅
Zisanince Eslem_1 oyyyy ağdayı ters yapıştırır bütün yapıştırır a o sonra ben onu evde ne yaparım bilünmü sen 😂
Buseyllzr Eslem_1 yok valla çömelerek de yapamadim bı amuda kalkmadigim kaldi o gün zaten 🥴 ben eşimden çekiniyorum o konularda anneme aldirdim 😂
sherlock sedaozdemirr öylece yatıyorsun hatta değişik pozisyonlara sokuyor seni😁😁. Ama ben sürekli ağdaya gitmeme rağmen hamilelikte aşırı hassaslaşmıştım sakız çiğneyin iyi geliyo. O gün duş almayın sirden sonra iyi olmaz ve hassaslaşırsa bölge silverdin sürün.
Hamile_anne27 Gokyuzum1 bunu niye okudum şimdi. Ben çok terledim diye gelir gelmez yaptım ağda dan sonra. Bilseydim biraz beklerdim
Gokyuzum1 Hamile_anne27 bende öyle yapardım hemen duşa atardım kendimi, bir kez geç yaptım banyo mu kendime işkence yapıyormuşum meğersem 😂
Deletedmom73711 Zisanince Kız kendin nasıl alıyorsun Allah aşkına, aşırı imreniyorum 1-Ağdayı kendisi yapanlara 2-Eldivenle alanlara hiç mi canınız tatlı değil, ben aynayı orama diktim de alması kaldı😂 Kopartırım kukumu, hayatta alamam valla😂😂😂🫣
AnagibiAnaa Zisanince Ala ala üstü bitirdim alt orman müdürlüğü 😂🤪🥺 sizin acı eşiğiniz üst taraf demekki
SemaArin sedaozdemirr BENDE BEKARKEN HEP JİLETLE ALDIM ALDIM AMA HEM ÇOĞALTTI HEMDE KARARMIŞTI HEMEN ÇIKMASI Bİ DERT ÇİKARKEN KAŞINMASI SİVİLCELENMESİ Bİ DERT EVLENDİKTENN SONRA OLAN OLDU DEDİM AĞDAYA BAŞLADIM 😂 YEMİN EDERİM BÖYLE Bİ RAHATLIK YOK HEM TERTEMİZ OLUYORSUN UZUN SÜRE HEM BEYAZLADI AĞDA ÖLÜ DERİLERİ ALDIĞI İÇİN HEMDE AZALDI KILLAR KAŞINTI SİVİLCE DERDİ YOK
Doga_deniz sedaozdemirr Ya ilk gidince insan çok utanıyo ama sonradan alışıyosun. Ben şey diye düşünmüştüm ben ilk defa gidiyorum ama kadına Allah bilir benim gibi kaç tane müşteri geliyodur onun için normal diye gittim biraz rahatlatmıştı o düşünce 🙊
Zisanince Deletedmom73711 hahahah ah bacum oturuyom mm mm yapıştırıyorum ağdayı cm bile değil eşim de kaç saattir ne alıyon olum sen diyo 😂🤣 sanane be diyom ben böyle daha hoşuma gidiyor manyağım ya ben öyle fantezi olsun diye saatlerce ağda yapıyom diyom 😂😂😂
Deletedmom73711 Zisanince Anam yok yok sağ ol, pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım😂 Ben kesin hayvan gibi çekerim bezle birlikte elimde kalır ahahahahah😂😂😂