deletedmom01 Kizlar sizce mevlütte hediyelik dagıtılmazsa bısey olurmu.? Bu istee bagli bisey tabiki ama dagıtılmasa sizce nasil olur.?
Elfgny deletedmom01 hiçbirşey olmaz ne olucak eskiden varmıydı sanki böyle şeyler şimdi moda oldu diye yapıyoruz. Ve bazılarının çok abarttığını düşünüyorum bu işleri 😁
Asu33 deletedmom01 Elfgny Bence de çok abartılıyor oda parfümü çok abartılı fiyatlar vermek bana göre değil bi kuran okunup şerbet dağıtılsa bizim oralarda kaynar verilir bu kadar ama yapmasan da laf eden olur şu an umurumda değil deriz ama lohusa zamanı alıngan olursak keşke diyebiliriz
Asellim deletedmom01 hiiç bişey olmaz herkesin bütçesine göre yapılmalı bence artık mevlüt gösteriş için olmuş oysa dini olarak bize ve bebeğimize faydalı olduğu için yapılıyor
Elfgny Asu33 yaa sorma aşırı pahalı bide bebeklerin resimleriyle magnet yaptırmakta bana saçma geliyo komşumun dolabında benim çocuğumun fotosu neden olsun mesela 😂😂
deletedmom01 Asu33 ewet haklisiniz ben belki mevlutte hediyelik dagitmam diye dusunuyorum 😊 bebegim ilk dogdugunda eve gelenlere yada hastaneye gelenlere cikolata falam dagitcaz zaten ozel yaptirip mevlut icin magnet vb fazla gibi 🙂
deletedmom01 Elfgny haklisiniz yaa bide biz mevlutu karısk yapicaz bayan erkek ama ayri oturcaklar tabiki 😂😂 kac kisi olur bilmiyoruz yemek yeterli bence 😊😊
Asu33 Elfgny Aynen sırf moda diye insanların birbirleriyle yarışması çok saçma yok bu moda tanesi 8 tl pda kokusu yazık günah cidden
Elfgny Asu33 valla hiçte veremem o kadar para bide kalabalık oluyo bizde mevlütler ocağıma incir ağacı dikemem milletle yarışıcam diye 😅
tlymrt Elfgny bende yapmayı düşünmüyorum isteyen gelsin görsün eski usul yani tabi çevredekilere söz dinletebilirsem 😒
deletedmom01 Asellim tabiki haklisiniz. Acikcasi ben söyle dusunuyorum 🙂 etli pilav.sarma.tulumba tatlısı ayran yeterli olur 😊 ilk geldiklerinde lokum dagitiriz gulsuyu dokeriz yeter bence 😊😊 Lohusa serbetini eve bebek gormeye geldiklerinde vericez 😊
Eysaa Vay benim işim bebek Mevlüdü hediyelikleri 🙈 herkeste gerek Yok demiş 😁 aşk olsun kızlar 😊 ne güzel olurdu bebeğinizin Mevlüt’ünde ona özel yapılmış cüz hediyelikleri süslü püslü 😊
Asu33 Eysaa Canım eline emeğine sonsuz saygım var ama bizim fikirler bu yönde modaya uyan anneler senden yaptırır inşallah 🤗
deletedmom01 Eysaa isin tabiki cok güzelll ❤😊 Aslinda gereksiz degil ama herkezin dusuncesi farkli olabiliyor 😊😊