Cankusum_22 Regenesis max kullanıyorum hem doktorum hem sağlık ocağındaki ebemin tavsiyesi ile eczanede 110 lira Trendyol da 75 e kadar düşüyor hep İnternetten aldım ecza depolarından direk yolladığı için maliyet konmuyor daha ucuz
Annesininportakali53 Cankusum_22 genelde bu markayı kullanıyorlar sanırım hem omega 3 hem multivitamin galiba iyi bir marka doktoruma sorcam cuma günü 15 haftalik olcam kullanabilirsin bu haftada derse almayı düşünüyorum trendyol için de ayrıca teşekkür ederim gerçekten daha uygunmus ama insan bir tereddüt ediyor ilaç olduğu için yani herhangi bir tarihi yakın gelme veya değişik bir durum yok demi
Leocuk19055 Banada aynı şekilde renegenesis max verdi içinde mineraller vitaminler omega 3 var 107tl aldım
Annesininportakali53 Leocuk19055 herkes bu markayı kullaniyor büyük ihtimal bunu kullanırım omega 3 un yani sıra multivitamin de barındırmasi iyi birsey gerçekten çok teşekkürler ☺
alonee Annesininportakali53 Doktorunuz verir büyük ihtimalle. EFAMOM kullanıyorum ben hala İçinde birçok vitamin var. Doğuma kadar kullanmamı tavsiye etti
Annesininportakali53 alonee inşallah verir balık tüketmeyi aşırı seviyorum ama yaz ayı olduğu için pek tuketeniyorum omega 3 iyi gelir yani sıra multivitaminde varmış ayrıca iyi teşekkür ederim🥰
Cankusum_22 Annesininportakali53 hayır zaten ecza depolarından yollanıyor ve Trendyol gerçekten ilaç ta sahte kaçak VS satışı yaptıracak bir site değil kullanıcı yorumları da mevcut zaten binlerce artı olarak 1 yıldab fazla son kullanma tarihi olan ürünler yolluyorlar
Alparslaninannesii Annesininportakali53 doktorum bana hamileligin sonuna kadar kullanmami önerdi ama adini bilmiyorum şimdilik 3. Aya kadar balik yagi içinde olan folik asit kullanıyorum
Yabumi Annesininportakali53 ben şuan 12+4 üm 2 gün önce doktora gittiğimde gebyfoll verdi fiyatını bilmiyorum ama
Annesininportakali53 Yabumi bende doktora danışıp alayım 15 haftalik alcam multivitamin ve d3 kullandım bitecek zaten omega 3 şart yaz ayi malum balık tüketimi olmuyor o yüzden iyi olur yine içinde multivitaminli omega3 bakalım başka ne vercek
CananDuru Annesininportakali53 içinde omega 3 içeren multivitaminler var onlardan verebilir doktorunuz ben kullanıyorum suan
Annesininportakali53 CananDuru danışayım verir mi bilmiyorum ama vermese bile yazmasını söyleyecem yaz ay malum balık pek tuketilmiyor onun dışında başka ne verir bilmiyorum
CananDuru Annesininportakali53 vallahi canım 12 haftadan sonra genelde yazıyor yada 16. Haftada çünkü bulatıları devam edenlerin içmesi zor biraz mecbur yazmak zorunda yoksa 9 ay yatarsın vücüt direnci cok düşüyor cocukla sana yediğin besinler yetmez vitamin takviyesi şart