Umud-- Rabbimin mucizesine inan . İlk evladini kaybetmişsin en büyük acıyı yaşamışsin bu hayattaki ve Rabbim şuan seni siniyor . Bir insanin yaşayıp yaşamayacağını yalnızca Allah bilir . Ben de 22 sene önce birçok şehirde ve çok bilinen hastanelerde yaşamasına %1 dahi ihtimal verilmeyen bir bebektim . Ama annem babam asla benden vazgecmemisler İzmir’de bulmuşum sifami . Hala hastayım birçok operasyon geçirdim tüm hayatım hastanede geçti evet ama ailemin hep şükür sebebi oldum bende daima şükür ettim Allah’a . Bak %1 yaşamaz dedikleri ben şuan 2.bebegime hamileyim , hala değişik hastanelere gittiğimde hiçbir doktor inanamiyor bir de çocuk mu dünyaya getirdin sen diyorlar hayret ediyorlar . Rabbim ol derse olur . Ona dua et tevekkül et . Yeğenime de defalarca testler yapıldı yengem hamileyken amniyosentezden bakıldı onda bile %99.9 dön sendromu çıkıyordu çocuk doğdu ve sapasağlam . Rabbim imtihan ediyor. Bütün dualarım sizinle olacak , çok dua edicem size Rabbim öyle bir mucize göstersin ki sapasaglikli yavrunuza kavuşun murvetini dahi görün 🤲🏻🌸💕