tugba_67 35esra35 pazartesi günü gittim doktor daha küçük ya göstermiyo diyo 2hafta sonra gel dedi bakalım gösterecek mi
tugba_67 35esra35 inşallah bakalım canım 😍çok şükür iyi geçiyo ama bel ağrım oluyo arada da kasılmalarım var senin nasıl geçiyo 🤗
35esra35 tugba_67 benimde kasıklarda bıçak saplaması gibi ani acılar oluyo ve felaket gaz sancısı olmaya başladı. Bide bebiş yukarı çıkmaya başladı galiba göbek deliğimin oralarda hafif batmalar oluyo🙈😂ayın 13ü kontrol günümüz sabırsızlıkla bekliyorum🥰
tugba_67 35esra35 bende 14unde gidicem inşallah bian önce o gün gelse 🤭benden sonra hamile kalanların belli oldu cinsiyeti benimki niye göstermiyo diye düşünmeye başlıyordum ama tek değilmişim 🤗
35esra35 tugba_67 küçük haftalarda karşıklık çok oluyo bizimki biraz daha net gözünür tabi gösterirse kendini😂ayy günlerimizde peş peşe😍benim doktorum 3lü ve 4lü taramaya gerek duymadı detaylıya girersin haftan gelince dedi. Senin 3lü test yapılcak mı?
tugba_67 35esra35 2hafta sonra 3lu test yapılacak dedi ama canım benim aşılama yapan kendi doktorum yapılsın ya da yapılmasın demedi ama ben yine her ihtimale karşı yaptırmak istiyorum
35esra35 tugba_67 iyiyim bende nasıl geçiyo günlerin merak ettim. bende bi karın ağrısı kasık batması başladı bi kaç gündür sendede var mı öyle bişiler🤔
tugba_67 35esra35 var canım ama hergun değil de arada bi oluyo Bu arada dün olduğum yerdeki hastaneye gittim %90erkek denildi🤭
35esra35 tugba_67 ay çok sevindim canım benim😍sağlıcakla kucağınıza alın benimde salı günü belli olcak🤗
tugba_67 35esra35 amiin inşallah canım inşallah seninki de gösterir salı günü bende kendi doktoruma gidicem ❤️
35esra35 tugba_67 😁iyi yapmışsın bak öğrenip gelmişsin💕ay bendede bi kaç gündür karın ağrısı var ya geçmek bilmedi tedirgin olmaya başladım eşimde çalışıyo salı gelsede içim rahatlasa