Aynurbult tugba_67 Bende bir hafta oldu aşılama olalı göğüs hassiyetim ve kasıklard batma oldu mu sende de? Bir de şeffaf yapışkan vajinal akıntı.
35esra35 Aynurbult amin kuzum rabbim sizinde emeklerinizi boşa çıkarmasın tez zamanda mutlu haberi alırsın💕 Aynurbult göğüs hassiyetim ve kasıklard batma oldu mu sende de? Bende @tugba_67 gibi ilk aşılamadan hamile kaldım bu belirtiler bende vardı inşallah cennetten bir melek konmuştur göbüşüne☺️😇
tugba_67 Aynurbult vardı mümkünse ağır işten sakın kendini bol bol da dua et Rabb’im inşallah nasip eder 🙏
Aynurbult 35esra35 kordon olabilir bence çünkü göbek hizası değil mi orası. Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin rabbim.
35esra35 tugba_67 3 ay geçti ama bide bana sor🤭😄çok şükür bugünlerimize bundan sonraki zamanlarımda güzelce keyif almak istiyorum😮💨😄
Birduamvar0 Merhaba Bende aşılama yaptırıcam bu ay klomen kullanıyorum bu süre zarfında birliktelikte sorun olmaz dimi kızlar
35esra35 Birduamvar0 bizde tedavi süresince ilişki yasağı vardı. Sadece eşim için 4-5 günde bir cinsel perhizi bozduruyorlardı. Aşılama yapıldığı gün ve sonraki gün ilişki serbest dediler.
elifbusra13 @Bkrts_irem6513 evet çatlatma iğnesinden sonra aşılama yapıldı zaten 14 gün sonra kan testi verdim ben 225 çıkmıştı beta değerim 😊
tugba_67 35esra35 çıktı gibi geliyo ama sonrasında o benim kendi kilom da olabilir diyorum 😂hiç kilo aldın mı ben 1bucuk 2 kilo almışım 🤦♀️
35esra35 tugba_67 benim alt karnım sertleşti ama henüz çıkmadı bişi🤭ben kusmaktan 8 kilo verdim şuan hala tam yiyemediğimden dolayı almadım😮💨
tugba_67 35esra35 yani biraz vermek iyi bişey keşke bende verseydim ilk 3ay kendine aliyormussun ya zaten Ama 5.aydan sonra alınır diyorlar
35esra35 tugba_67 normalde çok iştahlı biriyim. Boğazım bi açılırsa bende alırım kesin🤭ama ne kadar az alırsam o kadar iyi🙃 3 ayda 1-2 kilo alman normal bence
35esra35 tugba_67 bebeğin haftasını yakaladı mı? Benimki geçen hafta çarşamba 12+1 olamama rağmen ultrasonda 12+5 çıktı