Tusami aynenkezoaynen @Fithatunnn @haticenurrr @Alyadua1009 ben elendim kızlar😞 bu sabah adet oldum, bir gün erken oldum…
aynenkezoaynen Tusami yaaaa sende mi bizdensin😔 üzülme bidahaki ay yeniden birlikte bekleyelim inşallah🙏
Alyadua1009 Tusami benden de leke leke geliyor tam sökülme olmadı☹️ Biraz once test yaptım negatif cıktı. Bilemiyorum ☹️
haticenurrr Tusami yaa 🥲 benimde 2 gün gecti günüm olmadım hala, kan negatif çıktı dün ama özel hastane cihazımı sıkıntılı acaba anlamadım olmazsam saglık ocagına gidecegim adet olacak gibi bir agrımda yok beyaz akıntı var sadece
Bay 11 haziranda yumurtlama oldu Adetime 6 gün var dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı bütün heyecanım umudum gitti sanki 🥺🥹 Değişir mi sizce durum
haticenurrr Bay canım daha erken bende 2 gün önce yaptım pozitif cıktı 2 gün bekleyip kan verdim negatif cıktı 🤷🏻♀️ o yüzden testlerede itibar etmemek laızm sanırım
Tusami aynenkezoaynen bir yıl oldu, geçen yıl Haziran ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum. Sonra hiç gebelik olmadı, geçen ay oldu o da kimyasal gebelik oldu. Bu ikinci çocuk olacak inşallah bir kızım var
aynenkezoaynen Tusami Hakkında hayırlısı olur inşallah çok şükür bir evladın da varmış Allah ona uzun ömürler versin🌹 1 yıl uzun bir zaman çok geçmiş olsun bi çekil bakalım belli mi olur en azından için rahat eder💜
Fithatunnn Kızlar bnm bat 23ü bi ben bide @haticenurrr adet olmdk sanırm aynenkezoaynen aynenkezoaynen @Alyadua1009 @Tusami