Tusami Alyadua1009 hee yoksa yerleşme olabilir diyecektim. Bir tek @haticenurrr çıkacak galiba, ben hamile hissediyorum ama dur bakalım
Fithatunnn haticenurrr işte ben bu yızden erken gebelik testi yapmıyorm tamamen para tuzağı olan bizm umutlarımıza oluyo biraz dha bekleyip test ver bnce adetin gecmesinden 10 gün sonra mesela senin 20siudi bat ın dime bnce 1 temmuzda ver kan testi cnm skma canını
Fithatunnn aynenkezoaynen ahh cnm aynenkezoaynen üzülme cnm . Bu kadr cok istiyorsan clife macun kullansana ben ilk bebeğimi o sayede yaptm tamamen doğal
nur-nurr38 Fithatunnn hangisini aldın farkediyor mu kavanozda var nide paket kaşık halinde sen hangisini kullandın canım
Fithatunnn @haticenurrr @Tusami @aynenkezoaynen bnde bi adet olcakmşm gbi kasıklarda kıpırdamalar var gbi .. batım 23 ü ama bakalm hayrlısı
Fithatunnn aynenkezoaynen civan perçemi hayıt otu vs. Bi sürü var instagrma yaz clifebitkiselmacun die
Tusami aynenkezoaynen @Fithatunnn @haticenurrr @Alyadua1009 ben elendim kızlar😞 bu sabah adet oldum, bir gün erken oldum…
Ilay-1 Kızlaaaar buda bugünki testim pikmi bakarmısınız çok heyecanlandım tam ümidimi kaybetmişken 32.günde gördüm galiba yumurtlamayı
Deletedmom_85 Ilay-1 canım, Yumurtlama gibi gözüküyor ikisi aynı koyulukta mı ? Eğer öyle değilse en geç yarın görürsün fotoğraf dik çekilmemiş pek anlamadım o yüzden