Bfduam Tusami yerleşme sadece bı kaç damla değil mi, bu peçeteye geliyor,ped koydum. Evet kahverengi. Sende olmuş muydu hiç yerleşme?
Tusami Bfduam yok belli olmaz , adet kanaması gibi değilse, az az geliyorsa yerleşme olabilir, bana hiç olmadı ama çok okudum burada fln. 10 gün erken adet oldun mu daha önce ? Kiminin çok düzensiz olur
Bfduam Tusami sanırım adete çevirdi. Mevsimsel midir, yoksa geçen ay hayıt yemiştin ondan mıdır bilmiyorum, 12 gün gecikmeli olmuştum, şimdide 10 gün erken oldum.
oozgenur Kizlar kasikta olusan agri catlama agrisimi sizce adetime epey var daha bu gunu degerlendirmek onemli mi ?
Fithatunnn Alyadua1009 bu kadar sabırsız olma kendini boşuu boşuna strese sokarsın. Cok erken davranıyorsn. Dur bakalm 10 gün sonra bakarsn. Geç döllenme bile olabilir sıkma canını
Bfduam Tusami bu ne oluyor bende ya, iki üç aydır bozuldu düzenim. Hayıt mı yaptı dersin, post açıyorum, destek kuvvet please🌹
Tusami Bfduam hayıt nedir bilmiyorum cnm , ama doktora bir görün istersen , adet düzensizliği biliyorsun iyi değildir, bi baksın doktor ilaç fln verir belki