aynenkezoaynen haticenurrr inşallah canım inşallah hepimizin yüzü güler bu babalar gününde eşlerimizi baba yapabiliriz💜
Bay Fithatunnn Dediğiniz gibi oldu sanırım. Bugün son değerlendirme mi oluyor ? Tavsiyelerinizi dinliyorum bol havuç 🌸
haticenurrr Bay bugun catlamıs kuzum havuc yemene gerek kalmamıs avakado ye 7 gün tutunmasını sağlar 🙏🏻🥰 bugun ve sonraki 2 günü üst üste degerlendir
Fithatunnn Bay ewt cnm bugünü son kez değerlendir artk havuc yeme ama değerlendirme sonradı en az yarım saat yat avakado ye 4 gün boyu
Bfduam Tusami kuzum daha 10 günüm var, kan geldi peceteye gelecek kadar, bu neyin nesi, erken mi oldum dersin?
Bfduam Tusami yerleşme sadece bı kaç damla değil mi, bu peçeteye geliyor,ped koydum. Evet kahverengi. Sende olmuş muydu hiç yerleşme?
kubraselcuk Tusami geçen ay aynı dönemlerde kimyasal geçirmiştik sanırım benimde göğüs hassasiyeti başladı tekrar artık psikolojik mi diye düşünüyorum 😂
Tusami kubraselcuk hadi ya 😄 bu hassasiyet psikolojik olamaz yani bariz bir acı, sebebi başka hormonlar olabilir. Yumurtlama ne zaman gördün ? Benim yumurtlamadan beri geçmiyor göğüsler 🙈
kubraselcuk Tusami ovulasyon takip etmiyorum ama uygulamaya göre geçen hafta yumurtlama dönemiydi 2 gündür göğüs hassasiyeti oluştu