ogrtmnanneee Merhaba sevgili anne adayları omega 3 desteği alan var mı acaba aranızda benim hiç balık yeme durumun olmadı da doktora da gitmeme daha var 5. Ay bitti kullanmak istiyorum ama hangi marka almalıyım bilemedim . Öneriyor çoğu doktor
Mucizeminnos ogrtmnanneee ben de yemediğim için doktorum imom omega verdi ama tabi doktorunuza sorsanız daha iyi 🌸
Birminikcivciv ogrtmnanneee bende 5 aydayım hiç kullanmadım. İnşallah bir sorun olmaz Allah’ın izniyle
Nsnese ogrtmnanneee ben ocean mumy aldım içerik olarak mükemmel ancak içinde Demir olduğu için Demir bana kabızlık yaptı bıraktım. Möllers elma konsantreli sıvı formunu aldım o güzel
RuDe Hamileliğimin başından beri kullandığım multivitaminin içeriğinde Omega-3 de bulunduğu için ekstra bir şey önermedi doktorum. Omepa VM kullanıyorum.
saglikciaanne Etin nicbir türünü yiyemiyorum.malesef prenelac diye OMEGA ve tüm vitaminlerin bulunduğu ilaç başlandı gebeliğin başından beri kullanıyorum
ogrtmnanneee saglikciaanne Onun dışında birşey kullanmıyorsunuz yani öyle mi Demir , D vitamini , magnezyum gibi . Ben bu üçünü kullanıyorum şu an
Leocuk19055 Canım ben gittim doktora ilk kontrale direk omega 3 yazdı folik asit vermedi balık yermisiniz sormadı ama benim 8 haftalık bebek
bahar_ayax Leocuk19055 folik asit kullanmanız lazım OMEGA için daha cok erken 12 haftadan sonra başlanması gerek
ogrtmnanneee Leocuk19055 bahar_ayax evet bende öyle biliyorum folik asit ilk olarak başlanıyor omega 3 için 4. Ay uygun diye okuyorum heryerde .
Leocuk19055 bahar_ayax ben kendi kafama göre almadım ama doktorum verdi canım bilmiyorum yani zararlı olsa vermez di
Leocuk19055 ogrtmnanneee doktorum tavsiye etti bilemiyorum canım yeni başladım zaten başından beri kullanmıyorum
AslanBebeginAnnesi Canım ben ilk üç ay sadece folik Asst kullandım 12. haftamdan sonra omegaya ve diğer vitaminlere başladım
Meowmeow AslanBebeginAnnesi beni inanılmaz kusturuyordu. Mideme dokundu herhalde değiştirdik. Şimdi Ocean Mummy kullanıyorum.
seriseri10 AslanBebeginAnnesi banada ilk gittiğimde onu verdi canım gebeliğin sonuna kadar kullan bunu dedi ve çok iyi bir vitaminmis öyle duydum
ogrtmnanneee Minnacksevdack bunu önermiş birçok sayfa peki diğer vitaminlere devam ediyor musunuz bununla birlikte?
RuDe ogrtmnanneee 26. Haftadayım. İçeriğinde demir ve d bulunmadığı için onları ayrıca aldım kullanıyorum tabii. Magnezyumu da ayrı kullanıyorum.
Minnacksevdack ogrtmnanneee şu an omega 3 le beraber demir ilacı alıyorum. Doktorum başka vitamin yazmadı.