ecem0509 Merhabalar, reglim bir gün gecikti. 4 gün önce erken gebelik yaptım negatifti şimdi böyle gözüküyor. Sizce hamile miyim?
Bet7408 ecem0509 gözünüz Aydın ben öğrendiğimden bundan çok daha silikti 2. Çizgi ☺️ Emin olamazsanız yarın sabah ilk idrarınızla tekrar yapın daha net oluyor
Limonzeytin ecem0509 hayrlı olsn evet var görünüyor gidip kan verin değerinz netleşsn sonrasnda 2günde bi kan verin 2 kat artması lazm snrada doktora başlayn göznz aydn
gulsuayan ecem0509 gözünüz aydın olsun inşallah teste göre hamilesiniizz 😍 inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve zamanında hayırlısıyla kucağınıza alırsınız tebriikk ederiimmm 🙏🏼🌸
_sanslianne_ Silik duruyor ikinci çizgi bence var ama en iyi kan testi gösterir kan ver bence inşallah vardır hayırlı olsun 😊
Bet7408 ecem0509 muhtemelen ilk yaptığınızdada çizgi çıkmıştır çok net bakmışmıydınız benimki öyleydi yok diye çöpe attım sonra arkadaşım fotoğrafını istedi attım var dedi inanmadım diğer sabah ilk idrarımla yaptım 🌸❤️
ecem0509 Limonzeytin sağlık ocağında verebilirim değil mi?bir de verirken hamilelik diye belirtmem gerekiyor mu?😌
seyma9188 ecem0509 Hayırlı olsun bebiş geliyorr inşallah 😍 Sabah erkenden gidip gebelik için kan vermek istediğinizi söyleyin öğleden sonra çıkıyor sonuçlar😊 Çıkan sonuca göre kaç haftalık olduğuna da bakabilirsiniz netten ben öyle yapmıştım 6.haftaya girmeye yakın ilk doktor kontrolüne gittim çok erken olunca kese görünmeyebiliyor🙃
Limonzeytin ecem0509 sağlk ocağına gidin gebelk için kan vermek istiyorm deyin sabahtan gidin 10a kadar sonç erken çıksn 😊
ecem0509 Adeninannesiii en doğru sonuç veren bu sanırım ama yine de normal kaset testle de deneyeceğim😻 çok sağolun❤️❤️
qokceyy ecem0509 evet canm hamilesin saglık ocağından randevu al aç git sabah bütün kan değerlerine bakılsın direk geciktim test yaptım pozitifti gebelik testi yapabilirmiyiz demen yeterli 🥰
ecem0509 qokceyy çok teşekkür ederim valla bilgilendirmeseniz kesin tok giderdim bunu bilmem iyi oldu çok sağolun😻