Ozlemyeni 32.haftadayim bebek asiri hareketli tekme ustune tekme disaridan bile gorunuyo hic durmadi.sorun olabilir mi acaba? Hareketsizlik problem biliyorum ama bu kadar hareket etmesi normal mi
Ozlemyeni Ozlemyeni karnim kalkip iniyo surekli.intermete baktim suyu azalmissa cok hissedersiniz diyo 🤦♀️
Nese86 Ozlemyeni 😃 benim geceliğine oyleydi bebek bir saniye durmuyordu.😁Bu da şu an oynuyor fazlaca ama daha küçük 1 2 haftaya durmaz yerinde gibi geliyor bana.
Syldz45 Ozlemyeni 39+3 hala hareketli oğlum maşallah bugün nst de bile durmadı zor çekildi 😇 doktor gayet iyi hareketli bebek sağlıklı bebektir iyi olduğunu gösterir dedi
Ksks07 Ozlemyeni 32+1 bende bedenini çok net hissedebiliyorum. Yani benim bebeğim hep sertti dışarıdan gözüküyordu hareketleri ama şimdi bazen karnıma dokunduğumda ince kemiklerini falan hissediyorum hatta korkuyorum artık dokunmaya incitirim diye 😂 benim plasentam posterior yani arkada kiloda az aldım o yüzden muhtemelen o büyüdükçe deri gerildikçe aramızdaki perde inceliyor, net bir şekilde bedenini hissetmeye başladım 🥲
litfenama Ozlemyeni 35.haftadayım ve geçen hafta kontrole gittim. Canımı çok yakıyor ve hala çok hareketli kendisi. Doktor bir sorun olmadığını belirtti. Hareketsizlik zaten herkesin bildiği bir sorun. Bu tarz şeylere internetten bakarak ne kendinizi ne buradaki insanları tedirgin etmenin manası yok. Boşu boşuna kendinizle birlikte bebeğinizi de strese sokmayın.
Anne12 Ozlemyeni bende tam tersi diye biliyorum suyu az olan bebek alan kısıtlamasından daha az haraket eder. Misal benim suyum az bebeğimde daha az hareketli.
Liyasmum Ozlemyeni internette yanlış bilgi veriyorlar canım , aksine suyu yeterli seviyede ise bebeğin hareketleri fazla olur , fakat hissetmenin su ile alakası yoktur , o tamamen annenin karnı ile alakalı , yağ dokusuyla alakalı .
Ayyyyysaaarp Ben 36 haftadayim bugün hastendeydim kontrolde ve nst baglandim inanilmaz hareketli genel.olarak zatn. Doktor sonucu görüp hic bi sorun yok cok iyi dedi:) hareketli olmasinin su azalmasindan diye hic aciklamaya denk gelmemiştim valla
Ozlemyeni Ayyyyysaaarp ne bilim ya internette yazanlara bakmamaya calisyorum işte dayanamiyo insan bakiyo🤦♀️
Ozlemyeni litfenama buradaki insanlari neden tedirgin edeyim pardon? Bisey sordum hareketli sorun var mi diye? Yasadigim kotu bi olayi dogumu falan mi paylastimda boyle tepki veriyosunuz?
Ozlemyeni Ksks07 ben kilolu tombisim hic oyle hissedemiyorum🤦♀️ Anca tekmelerini disaridan goruyoruz bam bam
Ozlemyeni Alpaslanimm demi can yakmaya basladi artik.bazen ayaklari asagidaymis gibi kasiklarima vuruyo altima kacircam saniyorum
Ozlemyeni Tugceasil ya banada o cok mantikli geliyo.ne bilim burda bulamayinca internete yazdim işte🤦♀️
yasemin_- Ozlemyeni 35.haftadayız be 1 aydır dediğiniz gibi hiç durmuyor çok hareketli resmen göbek deliğimden çıkacak dışarıdan aşırı hissediliyor görülüyor bazen öyle hareket ediyor ki canım bile acıyor 🤩😇 1 hafta önce muayene de doktoruma dedim gülümsedi ne güzel işte hareketsiz olursa hareketi azalırsa haberimiz olsun dedi ☺️🥰
Ozlemyeni yasemin_- benim tam tersi doktordayken hic hareket etmiyo.doktor surekli sarsiyo kalksin uyansin diye.ama doktorun yanindan cikinca basliyp tekmelere
litfenama Ozlemyeni “suyu azalmışsa çok hissedersiniz” cümlesi sizi tedirgin ettiğine göre buradaki insanları da edebilir?
Syldz45 Ozlemyeni maşallah aman hareket etmesi etmemesinden iyidir 😇 sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏