sudamlasi Minnakelifim03 28 haftalığım benim kızım da öyle😄sağa yatıyorum sağı tekmeliyo sola yatıyorum solu tekmeliyo şimdiden uykusuz kalıyorum geceleri😊 Doğunca ısırcam bi güzel😂
Harunnisa Minnakelifim03 22+2 haftaligiz benim kızım da oyle allah nazarlardan saklasin iceride bir futbolcu yetisiyor sanki 😁😁😁
Gulsummldr Minnakelifim03 bi diyorum ki kaburgamın altında bi de bakıyorum alta baskı yapıyo. Buldu bol yeri. Gezip duruyo. Sonraki aylarda görcem onu 😁
Polikistikanne 18 haftadan beri “acaba birşey mi oldu niye hareket etmiyor?” dediğim bir günüm bile olmadı 🙏🏼 Maşallah çok hareketli benim miniğimde ☺️💙 30+2yiz iyice şiddetlendi hatta ☺️
Sinemira Harunnisa tekme mi atıyor benşm kızım tekme atmıyor kayıyor içimde paso yer değiştiriyor çok tuhaf bi his ya bazen ağlayasın geliyor ben 35 haftalığım karnımı ısırıp severim geliyor doğunca neler yaparız bilmem
Caglasmsk Aynen bende 25 haftaligim hiic yerinde durmuyor ya saga yatiyorum sagi tekmeliyor sola yatiyorum solu tekmeliyor. Elimi karnima koyuyorum elini cek der gibi elime vuruyor😂😂😂 ama cok tatli her dk oynasin istyorum 1 saat oynamasn hemen merak ediyorum bazen karnima bakarken durduk yere gözlerim doluyor aglamak istiyorum. Olsada agzini burnunu yesem diyorum😁😁😁😁 dogsada bi opsem sarilsam diyorum artik😀😀
Sevdagkm 18 haftaligim ilk gebeligim bazen oynuyor yavas yavas bugun hoc oynamadi o gunlere bemde bi gelseydim hayirlisi ile😔😔oynamadiginda korkuyorum
Minnakelifim03 Sevdagkm korkulcak bisey yok merak etme o daha kücükcük tekmelerini sana hissettiremiyor
Minnakelifim03 Tomrisinizi genelde kızlar hep hareketli olurmus heralde. Insaallah buyuyuncede boyle olmazlar 😊