2koftemom yatak 3 bölmeli canım dogum başladığı anda yataktan sen hiç kalkmıyorsun ayak ucundan 1 bölme cıkarıp oraya bacakları takıyorlar çatal gibi. Yani sen hiç o anda hareket etmiyorsun 10 kişi falan düşün hepsi bir iş yapıyor içerde. 2 kişi bebek muayene arabası var özel havası iğneleri tartısı ısıtıcısı VS mevcut onla ilgileniyor. Ebe senı yönlendiriyor. Ebe yardımcısı var onu ver bunu ver yapıo. Bir başka yardımcı senın başında senı yönlendiriyor. Hemşireler dolaptan iğneleri veriyor aletleri acık posetten cıkarıyor 1 tane de temizlikçi var. Ama o an herkes kendi işiyle ilgileniyor bir telaş oluyor durup kimse seni izlemiyor 🤭 bana 3 iğne vuruldu bacaktan alttan birde suni sancı serumuna ama o an inan sormadım ki normalde herşeyi sorardım o an rahatlama ve bebeğe bakma telası ile aklıma gelmedi. Dogum sonrası yaptılar çünkü agrı kesici olabilir bende agrı falan olmadı. Doğumum 5 dk sürdü 2. Ikınmada bebeğim cıktı anlamadım bile 🤭 ama dikişler benım için travmaydı 🥺 önce diktiler sadece hafif ipleri cekerken düğüm atarken hissettim bitti 2 saat sonra kontrole geldiler 2 dikiş lik acıklık kalmış gelicez dediler 3 saat sonra yani dogumdan 5 saat sonra geldiler uyusturma Krem VS hiç bişey yok zaten 2 dikiş dikeriz dediler ama canımdan can gitti resmen. Ebe bile dedi ki dogumda sesın cıkmadı bu ne tepki ya alt tarafı 2 dikiş. Ama cok fenaydı sonrasında wc gittim 1 saat aglama krizine girdim resmen 🥺 dikiş sonrası acı olmadı ama bende korku olmustu 1 ay alt tarafımı ellemedim bakamadım korkumdan doktor kontrolüme 1 ay sonra gittim. Onda bile dıyordum ki nolur acıtmayın 🤭😆