biruykusuzanne Sevdashn canım benim istediğin doktora vs sor doğum zamanı adet gününe göre hesaplanır bebeğin önce gitmesi veya geriden gitmesine göre değil. Ha sen gider 37de doğurursun sanarsın ki bebek önden gittiği için erken doğdu. Veya gerden geldiği için geç doğdu sanarsın. 4-5 haftayı geçmedikçe gerden veya önden gitmesi önemli sayılmaz pek öyle olursa da şekerden vs şüpheşenirler gerekli tetkikler yapılır. Doktorundan daha detaylı ve net bilgiler alabilirsin…
sdymtl csmaknc merhaba sanırım günümüz aynı 31+0 oldum bugün. Bebeğinizin kilosu ne acaba? Doktor bana da tombik olacak diyip duruyor
csmaknc sdymtl 28. Haftanın sonunda gittik biz canım 1415 gramdı haftaya 32 olacağız yine kontrol var
Rabiagzr Appayipyip Bende sizin gibi düşünüyordum yani sadece zıbınla durur yada şortlu tulum olur diye ama annemlerde diyor o bebek üşür diye ☺️
Appayipyip Rabiagzr evet doğru da diyorlar sanırım o yüzden böyle ince kumaştan 1-2 tane uzun kollu alabilirsiniz
glshaydmr Dija07 31+2 olarak bende burdayım Allahim herkese yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Aylynkk Dija07 Tekmeler ne durumda ? Sakin bir bebiş mi Ben artık çekiniyorum benim ki her an cıkabilir gibi sürekli tekme modundayuz
Ruveyda_baskapan Bende Ağustos ♥️ 29 hafta oldum bu gece , istekli sezaryen olacağım doktoruma muayene günü söyleyeceğim acaba gün verir mi bekler mi? Randevum 27 haziranda 31 hafta olacağım?
sdymtl csmaknc hmm anladım güncel halini bilmiyorsunuz. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 😇
Svcncmrnz Dija07 ilk gebelik mi 🥰 benimde ikinci gebelik ve bebeğim çok hareketli bazen canım bile aciyo sizin nasıl
hurrem_sultan 29+4 Ağustosun 24 ünde doğar diye tahmin ediyorum demişti doktorum haftaya gidicem bakalım daha kesin bişey söyler bebeğin gelişimine göre
Askiletotomsu 2bebe1gebe emin misiniz ben mi yanlış hesapladım acaba 29+5 im Sabah hesapladigimda 38.haftam 8 ağustosa geliyordu
2bebe1gebe Askiletotomsu şuan ben 30+2 oldum ama😂 her çarşamba haftam doluyor yani bu çarşamba 31 olucam ondan 7 hafta sonrasına gittiğimde 3 ağustos çarşamba günü oluyor tam