csmaknc Dija07 bizde 30+4 doğuma 66 gün kaldı hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah ben Magnezyum kullandığım halde kramplar biraz yürüyünce ayak altlarımda ağrı hariç bi şikayetim yok sizde durumlar nasıl 🙂
Dija07 csmaknc benim sağ elimde uyuşma oldu bugün doktor sinir sıkışması dedi takipteyim şişkinlikler başlıyor ufaktan 🥹😬
csmaknc gamzeozer16 bende 32 oluyorum haftaya çağırdı nst için sanırım ama bi sonrakinde verir sezeryan tarihi diye düşünüyorum bebiş kilosu önde gidiyor şuanlık normal olmaz herhalde
gamzeozer16 csmaknc ben gittiğimde 31 olcam nst falan banada dermi acaba birde kontrol sıklıgı ne kadar arayla olucak acaba İlkinde hemen sezeryan olmuştum bi kere girmiştim nst sonrasında iri bebek oldugu icin 38 haftamda doguma alınmıştım şimdi bakalım bunda nasıl olcak unutuyo tabi insan haliyle herşeyfe değişiyor
csmaknc Htcnal Benimde ultrason da 1 hafta büyük gözüküyor canım kilosu da 2-3 hafta önde öne mi çeker acaba ki
csmaknc gamzeozer16 benim gittiğim doktor sezeryan bile olsa 2 haftada 1 çağırıyormuş canım nst için 32 de başlıyor ama bazı doktorlar33 de başlıyormuş
Yamur12345 Elif0611 bnada dedi ağustos sonu sizin sezeryanmı sezeryanları 1 hafta öncesinden alıyorlar doğuma
sdymtl csmaknc merhaba sanırım günümüz aynı 31+0 oldum bugün. Bebeğinizin kilosu ne acaba? Doktor bana da tombik olacak diyip duruyor
Dija07 Elif0611 ben 30 haftalığım anca çıktı canım kişiden kişiye değişiyor sağlıklıysanız bebisle sen gerisi boş
Dija07 05373520325 bence hormonlarla alakalı ben sadece doğum icin değil genel olarak hayatla ilgili çok kaygılanıyorum hormonlar düzelince geçeceğine inanıyorum 🙏
biruykusuzanne Sevdashn canım benim istediğin doktora vs sor doğum zamanı adet gününe göre hesaplanır bebeğin önce gitmesi veya geriden gitmesine göre değil. Ha sen gider 37de doğurursun sanarsın ki bebek önden gittiği için erken doğdu. Veya gerden geldiği için geç doğdu sanarsın. 4-5 haftayı geçmedikçe gerden veya önden gitmesi önemli sayılmaz pek öyle olursa da şekerden vs şüpheşenirler gerekli tetkikler yapılır. Doktorundan daha detaylı ve net bilgiler alabilirsin…
Ozgekaraoglu Dija07 bugun bende 30. Haftama adım attım 😍 nasip olirsa 18 agustosda doğum 💙 erken mi gelir geçmi bilmiyorum ama 70 güne düştük hamd olsun 🥰 hepimiz sağlıcakla alalım yavrularımizı kucağımıza 🌹
Melisa0002 28+1 haftayız, sezeryan inşAllah❤️ çok merak ediyorum, sabırsızlıkla çekiyorum günleri resmen)