Princessmom gamzeozer16 ben 30. Haftadaym Ağustos başı 5 agustos civarı dedi doktor. Bemmde iknci sezeryanm
gamzeozer16 Princessmom bende haftaya muayneye gidicem 31 oluyorum bana net tarih vermedi sordugumda 37 den sonra gün veririm dedi ama belki haftaya banada söyler💐
Princessmom gamzeozer16 benmkide net tarh vermedi o civarlarda olur dedi bebege baglı onun keyfi isterse erkende geleblir demişti 😁🥰
Sevdashn bimelek_ benimde aynen bu şekilde doğru bı şey öğrenirseniz banada söyler misiniz 28 normal haftamız ama önden gittiği için 30 haftalık olarak gözüküyor doğum tarihimizde öne gelmiş oluyo
biruykusuzanne Sevdashn doğum tarihim son adet tarihine göre hesaplanır önden gitmesi doğumu değiştirmez 🙂
inciglms uraz_ve_annesi- aynıyız ama ben nedense ağustos sonuna kalacağımı düşünmüyorum sanki başlarında doğacak gbi
Yamur12345 Dija07 bende 27 haftalığım 30 ağustosa kadar doğurmam lazımmış doktorum öyle dedi bakalım hayırlısı
Yamur12345 Elif0611 bende 27 haftalığım bna doktorum ağustos sonu dedi heralde sizin Eylül başı oluyor
biruykusuzanne bimelek_ hayır canım erken doğum olmuyor. Doğum zamanı son adet tarihine göre hesaplanır yani bebeğin önden gitmesiyle doğumun alakası yok
csmaknc Dija07 bizde 30+4 doğuma 66 gün kaldı hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah ben Magnezyum kullandığım halde kramplar biraz yürüyünce ayak altlarımda ağrı hariç bi şikayetim yok sizde durumlar nasıl 🙂
Dija07 csmaknc benim sağ elimde uyuşma oldu bugün doktor sinir sıkışması dedi takipteyim şişkinlikler başlıyor ufaktan 🥹😬