Zuzu04 Mervehorata92 oldum oğlumu yoğun bakıma aldılar su yutmuş doğum esnasında solunum sıkıntısı var inşallah tez zamanda toparlar bekliyoruz öyle
Mervehorata92 atak13 yok bana doktor cok ıkna etmeye çalıştı ama ben stresliyim dayanamam genel ıstedım
Mervehorata92 Hafize3536 24 hazıran benım doğum gunum denk gelmedı doğum gunume 😅 bende bıran once kavusmak istiyorum ama bır heyexan bır kprku var
tugbakya Mervehorata92 38+6 yım. Doktorum şehir dışında olduğu için 39+1 de sezaryen tarihi verecek. Bu Çarşamba 39+1 oluyorum. Çok bekletmez herhalde heyecanla beklemedeyim 🙂
Mervehorata92 atak13 ağrı kesıcı vuruyorlarmıs soyleyınce canım ben oyle yapıcam korkuyorum dıger turlu
mmiross Elizzannesi ben de 36+4 üm bebiş baş geliş kanala girmeye çalışıyor hatta sancılar ve kasılmalar başladı her şey normal gelişirken sezeryane gidiyor aklım siz ne sebeple karar verdiniz sezeryanı?
Mervehorata92 Elfozri09 ağrın var mı pekı? 😅Bende var ama tabı ters oldugu ıcın anlamıyorum gunler yaklasıyor diye galıba yada ayakta cok durdum
Mervehorata92 Cicianne2372 benımde şu 2 gundur fena ağrım var dıyorum acaba donmeye mı calısıyor ondan sordum 😁 valla donse dogurcam galıba o derece aşağıya bakso ağrı adet ağrısı gıbı ayakta kalıdm cok acaba ondan mı
tugbakya Mervehorata92 Ben zaten spinal anesteziyle fıtık ameliyatı olmuştum. Tecrübem olduğu için korkmuyorum ondan. Sadece bebegimin çıkma ve ona dokunma animi düşünüyorum o beni çok heyecanlandırıyor. Hepimiz sağlıkla kavuşalım insallah ❤️