nslspsy9 Edau9 canım ben onu kullandım gündüz 1 gece yatmadan önce 2tablet o ilacı kullanınca sol kolum da uyuşma oluyordu ve içim daralıyordu bıraktım
Edau9 nslspsy9 yaa öyle mi ben hala devam ediyorum gece 2 tane olarak ben bir yan etkisini görmedim ♥️Bulantım olucak diye bırakmaya da cesaretim yok
By28 Balbebis evet tam 8. Haftaya gırdık başladı hastanelık oldum kaç kez hala devam edıyor sadece son 3 gündür rahatım cok şükür Allah’ıma 😌
Tubasu 8+1 hala hiç kusmadım ama sabahları uyandığım zaman bi bulantı hissi oluyor ne acaba cinsiyeti tahmin
nslspsy9 Edau9 kuzenim hemşire o bıraktırdı gözle görülür bi şeydi yan etkisi Sonra farklı ilaç verdi doktorum işte onu cesaret edip içemedim çünkü o ilacı çok ağır hastalıkları olanlar kullanıyormuş öyle yazılıydı orda
Eleonora Minikcennetim duydum canim çok sükür 😍 minigimide gördüm🤲🏻🥰 InshAllah yarin bende senden iyi haberler bekliyorum 🤲🏻❤️
Eleonora Minikcennetim 6+4 cikti 8 olmasi gerikiyor uygulamaya gore. Ama doktorum herkesin ayni anda hamile kalmadigini ve geç döllenme oldugunu söyledi. Simdi her zaman benim minik 7 ila 10 gun geriden gostereckmis😄
Nur0631 Balbebis 6+3 de başladı 22+0 bitti arada hala bulantım oluyor koku hassasiyeti olduğu gibi devam
Minikcennetim Eleonora ay maşallah canım peki devlet hastanesine mi gitmiştin bende yarın gideceğim 6 buçuk haftalık ultrasona göre duyar mıyım acaba🥰 peki canım sen yumurtlama takibi yapmış mıydın
Eleonora Minikcennetim hayir canim özele gittim. canim genelde 6 haftadan duyulur diye biliyorum InshAllah duyurlur🤲🏻☺️ Evet yapmistim takip adetim bittikden 3 gun sonra gun asiri.