Aybukealtintas Beliz_doruk @Ntlz bende takip ediyorum, uni baby i düşünmedim hiç ama nedense mustela da bana çok çok masum gelmiyor acıkcası 🤗
Ntlz Aybukealtintas mustela %93 dogal bir urun paraben boya sls sles alkol yok icerisinde digerlerinde kimyasal urun oldugu soyleniyor bana da en iyisi bu geliyo acikcasi
Bilge35 Aybukealtintas sls olmaması ile ünlü bi deterjan . Nerede yazıyor bu bilgi paylaşır mısınız . Çok sevinirim
Aybukealtintas Bilge35 uni baby kullanmayı düşünmüyorum ama bir şampuanı göz yakması kötü bir durum değil, ta tersi eger ki göz yakmıyorsa içerisinde kimyasal bir madde oldugunu anlayabiliyoruz
Ada24 mucizemizibekliyoruzz canım çantası puantiyeli olanmı? Onda sanki alt açması yok gibi geldi bana varmı acaba sen onumu aldın?
Patito__ Ada24 https://www.dermoeczanem.com/mustela-merhaba-bebek-cantasi-set Diger yerlerde alt acma hediyesi kalkmis bir burda var ama burayada guven olurmu bilemiorm yine bilindik yerlerden alacagim ben alt acma olmayiversin
Ntlz Patito__ evet fiyatlar 250 ye kadar cikiyo ama bilindik bi siteden alin birde aldiginiz siteden geldiginde mutlaka son kullanma tarihine bakin
Aybukealtintas Bilge35 şişenin arka kısmında bulunan içindekiler bölümünde yazıyor, sodium lauryl sulfate diye
Cerenora Beliz_doruk ne kadar faydalı bir sayfa. İçine daldım çıkamadım. Doğru ürünleri kullandığımı gördükçe mutlu oldum. çok teşekkürler tavsiyeniz için.
Bilge35 Aybukealtintas aynen cnm baktım simdi almıştım . Yanlıs cok fenalar türkçe bi açıklama ile onun üstüne bi bant yapıştırmışlar. Söktüm öle gördüm.
arastiran_anne Uni baby bebek şampuanında zararlı kimyasal madde var(magnezyum lauril sülfat) Mustela daha doğal bir ürün. Gebelikle ilgili yararlı bilgiler için; https://www.instagram.com/arastiran.anne/
Byncdii Kızlar bir bilgim olmadığı için soruyorum neden dalini tercih etmiyorsunuz ben dalinin şampuan ve ürünlerini kullanmayı düşünüyordum ama hem sebamed yada mustelayı okuyorum neden sebamed yada mustela bilgilendirir misiniz benide ? 🙄🙄🙄
Ntlz Byncdii dalinin uzerinde sls paraben vesaire icermez diyor ama iceriginde sls oldugu yaziyor buda tehlikeli bi madde bana dalin hic bi zaman guvenilir gelmedi acikcasi 😊
Bskogzhn Arkadaslar ıslak mendil ilk asamada kullanmayın... ben e bebekten oamuk aldım onu ıslatıp kullanacam
Aybukealtintas Bilge35 Ne yazıkki aldatmaca yapıyorlar, sanırsam en masumu baby&me e bebekte satılan, onu alıcam galiba 🤗
Ntlz Aybukealtintas baby&me nin deterjani cok iyiymis sampuanida ayni sekilde ona da bakicam bugun aksam 👍👍