Ntlz Ya ikisi arasinda cok kararsiz kaldim uni baby yenidogan sampuani kullanan alan varmi ? Mustela kullanan alan varmi? Hangisini onerirsiniz ?
mucizemizibekliyoruzz Ntlz canım ben mustela merhaba bebek seti aldım. Açıkçası en iyisi mustela diye biliyorum. Setin içinde çantası, alt açması, şampuanı, vücut losyonu, masaj yağı, pişik öncesi kremi var. 175 tl hepsiburadadan aldım zaten çok çok uzun süre gider.
Suheyla1 Ntlz bende tamamı ı mustela aldım ama henüz kullanıp denemedim 🙄 bebiş doğunca deneyip göreceğim umarım dedikleri kadar iyidir ve pişman olmam 🙏🏻
Bilge35 Ntlz ye cnm ben kendime aldım uni baby sampuanı Denemek icin hem. 1.göz yakıyor bayaa bildiğin normal şampuan gibi 2. Aşırı bi kokusu var rahatsız edici. O yüzden mustela
Kenanizm18 Ntlz mustela daha iyi uygun fiyatlı düsünüyorsanızda baby me e bebek markası o iyi katkısız.
Ada24 mucizemizibekliyoruzz canım çantası puantiyeli olanmı? Onda sanki alt açması yok gibi geldi bana varmı acaba sen onumu aldın?
Elcnerdgn Canım ben uni baby aldım fiyatı da tabi biraz daha makul biseyler bakıyordum uni baby aldım kullanan kişilerde cok memnun. Bi de incelemeler yapılmış uni baby icin tamamen katkısız olduğu onaylanmış
Miranalibozkurt Elcnerdgn ne kadara aldınız ben bakıyorum çok pahalı butcemızı bayağı aşıyor ve daha eksiğimiz çok
Gulsahh Ntlz sebamed tamamen petrol iceren urunler bence bakmayin bile . Mustela tavsiye ederim katkisiz
Beliz_doruk Kızlar instagramda @muhendisinoglu diye hesabı takip edin. Bütün bebek ürünlerinin içeriklerini zararlarını tek tek inceliyor. Ben de orayı takip ettikten sonra mustela şampuan almaya karar verdim. Her markanın kendi içinde hem yararlı hem zararlı ürünleri var bi bakın derim. İçinde kimyasal olan bütün marka ve ürünleri ordan görebilirsiniz. Önerim unibaby yeni doğan ıslak mendil ve mustela şampuan. Ben de yarın bunları alıcam. Uzun araştırmalardan sonra kararımı verdim :)
Bilge35 Beliz_doruk aynısını benden okudum hatta sebamed kullanmayın diyor. İçinde dna ya geçen bi zararlı madde varmış
Aybukealtintas Beliz_doruk @Ntlz bende takip ediyorum, uni baby i düşünmedim hiç ama nedense mustela da bana çok çok masum gelmiyor acıkcası 🤗
Cerenora Beliz_doruk ne kadar faydalı bir sayfa. İçine daldım çıkamadım. Doğru ürünleri kullandığımı gördükçe mutlu oldum. çok teşekkürler tavsiyeniz için.
Ntlz Bilge35 evet nettede sikayetleri var okudum onlari camasir deterjaninida dusunuyodum vazgectim bi tek islak mendili en iyisiymis
Aybukealtintas Bilge35 uni baby kullanmayı düşünmüyorum ama bir şampuanı göz yakması kötü bir durum değil, ta tersi eger ki göz yakmıyorsa içerisinde kimyasal bir madde oldugunu anlayabiliyoruz
Bilge35 Ntlz aynen canım. Deterjan olarak ablam kullanıyor bende aldım seventh generation tavsiye ederim . En dogalı