slnkrkmz Kızlar ilkinde bulantı yaşayıp ikincisinde yaşamayan varmı. Genelde çevremde ikinciler daha çok bulantı yaşamış. İkinci bebeğime hamile olabilirim daha erken ama ilkinde bulantıdan çok çektiğim için ikincide nasıl olur acaba diye araştırmalardayım😂
hunilimom slnkrkmz benim tam tersi ilki o kadar rahattı ki şimdi mide bulantımdsn şüphelenip test yaptım 4 ay mide bulantısı sürdü her gebelik farklı oluyormus
QUEEN088 slnkrkmz Ben)çok merak ediyorum)İlkinde kusmadim erkek oldu😅şimdi kusuyom)cinsiyyeti ne olucak😁Sendede heyecan varmi?
slnkrkmz QUEEN088 olmazmı bulantı olcak mı diye biraz korku var cinsiyeti ne olcak diye heycan var 😂 ama en önemlisi hamilemiyim oda var daha test yapmadım çok erken heycanımı sen düşün belli olmadan araştırmalara başladım😂😂😂
0Cerenk slnkrkmz İlk gebeğimde kızımda 9 ay kustum desem yalan olmaz, ikinci gebeliğimde oğlumda 11 inci haftaya kadar çok hafif sabah bulantılarıyla geçirdim 11. Haftada hiç bulantı kalmadı
sliya30 slnkrkmz amin.. Dışarı çıkınca unutuyorum gezerken rahat ama evde ızdırap hele ki mutfak yemek 😂😂
slnkrkmz QUEEN088 adet tarihine göre 3haftalık daha belli olmaz diye yapmadım vallahi ama gün geçmiyo 🙈😂
Nuraslanklc slnkrkmz ilkte rahattım ya sadece sabahları bulantım olurdu gün içinde yoktu bunda günün her saatinde bulantı olabiliyor bazen sabah bazen öğlen akşam ama asla her gün aynı değil sırası değişiyor en fazla😬🤣🤣
slnkrkmz Nuraslanklc ben ilkinde 6 dan 16.haftaya kadar yattım hafif geçmesine bile razıyım vallahi 😂🙈
Minnoss_hatun_ slnkrkmz Bende ilk çocuğumda 4 ay falan bulantı kusma oldu bunda da 3 hafta falan bulantı oldu genel anlamda bunda iştahım çok açık 😁🙃