uykularharamoldu Kızlar nasılsınız? 🥰 uygulamada son 11 gün yazıyor ama ne belirti var ne bişey. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor 😂
Miracinannesi_52 uykularharamoldu benim de son 7 hiç belirti yok ne nişan ne su ne yapıcaz bakalım ☺️
uykularharamoldu seren123 bir iki hafta öncesine kadar yanlış anlamadıysam yalancı sancılar oluyordu ama şimdi çok fazla normalim 😂
uykularharamoldu seren123 aysecuhadar42 Selindora Ebruxxx Betus02 Miracinannesi_52 Annesininkurabiyesi seren123 Duygumiran Nilay- Elifelbb Babydream Oguzhan_meral_18 Minmin Bsra19ogz Nzl_1999 Kızlar üstünde son 3 gündür bir yorgunluk var. Sürekli uyuyasım var. Gece de normal bir şekilde uyuyorum aslında. Bide aşırı iştahsızlık var. Hiçbir şey yemesem dururum öyle gün içinde o kadar yani. Sizde de var mı?
uykularharamoldu Duygumiran sezeryanla mı alacaklar? İnşallah çok güzel geçer doğumun. Sağlıkla kucağına al inşallah. Allah yardımcın olsun. Benim de pazartesi günü çatı muayenem var. Bakalım ne diyecek.
Ebruxxx uykularharamoldu hurma , squat , her akşam sıcak duş , ilişki , şimdilik bu şekilde ama tık yok 😊
uykularharamoldu Elifelbb en son kalan gün sayısı 99du. İki hanelilere düştüm diye seviniyordum. ne çabuk geçti ben gerçekten hiçbir şey anlamadım 😂