Ebruhalime Lylaars bizimde 24 haftalıktı bebeğim döndüğünde 😊 şuan 32+2 deyiz bi sorjn yok sadece tuvalete sık çıkıyorum aşağı vuruyor sert o yüzden 😊
Ezginur35 Lylaars bilmiyorum son ana kadar dönme ihtimali varmış haftaya kontrolde belki dönmüş olur 🙃
Ebruhalime Hmz12345 32+1 şuan haftaya kontrol var, sezeryan bayramdan 1 hafta sonra falan 20 temmuz gibi olucak allah izin verirse sağlıkla gelsin tüm bebişler 💙😊
hdemirr86 Hmz12345 32+2’yiz 29 Temmuz görünüyor ama bakalım. Cuma kontrolüm var gidişat nedir göreceğiz.
Ezgicck Hmz12345 bende 34+4 foruma göre 13 temmuz gözüküyor ama henüz doktorum bişey demedi bekliyoruz bakalım kızım ne zaman gelecek 🥰
mydeno13 Ezgicck benim de aynı arada baskı hissediyorum wc hissiyatı olıyor ama baskı mı yapıyor anlamaıdm
Ezgicck mydeno13 o bendede var kızım 30 haftada döndü baş geliş duruyor yürüdükçe özellikle baskı çok yapıyor kemiklerinde ağrı oluyor benim
Melikeex Hmz12345 33+2 tahminı 22 temmuz ama bilemem ne zaman gelir 😊 saglıkla kucagımıza alalım ınsallah 🤲