1anne3bebe 33+3 ama ultasonda hep bir ay önde . Önce 10-14 arası bayramda alırım demişti. Mecburi sezeryan bu arada. En son gittiğimde 5 temmuza çekti. Ama heran hazırlıklı ol gelebilir dedi. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun artık 🙏🏻
Edanur_klkn1 AselLinaMom Hıı benimde 33 haftalıkken baş aşağıda oldu bebeğin normal doğum istiyorum bende hayirlisiyla☺️
minik_mucizemmmm Hmz12345 33+1 doktorum 3-24 temmuz arası hazırlıklı ol dedi normal doğum gibi görünüyor şimdilik
ikizlerinannesi97 Hmz12345 33+1 bayrama denk geliyor zorunlu sezaryan olucam öncede olabilir bayramadada alabilirim ilerleyen haftalarda belli olur dedi bende çook merak ediyorum saglıkla gelsinde 😍🤭 Çok agırlaştım günler hemen geçer inşAllah 🤲
Merve_bk Hmz12345 35+1 kurban bayramını. 1. Günü gösteriyor 9 Temmuz tabi şuan günümüzde herkes erken doğum yapıyor inşallah allahtan mani gelmezse sağlıkla gidiyoruz❤️
Aliyegunes ,bnde 33 haftaligimdoktor bsey demedi bakalimmbi hafta temzlik ve bebisin odasını hazirlicaz bakalım ilk dgmum normal oldu heran herşey olablir😂😍
Selothatun Hmz12345 32+5 ama hep 2 hafta önden gidiyor. Büyük ihtimalle Temmuz ortası olur dedi doktorum.
zynptnc Oesra yaklaşık 3 gün önce 1 gece sancılar dan hastane de yattım 4 tane serum 2 tane de ciğer geliştirici iğne yapıldı 2 cm acilma vardı serumlarla sancılar durunca taburcu oldum a hala zorlanıyorum ve dünden beri her iki göğsüme de süt girmiş ve baya sertleşmişler dokunamiyorum bile doğumum yakın gibi görünüyor
Ezginur35 Hmz12345 normali Temmuzun 20 22 si gibi ama çatım dar bir de plesantam aşağıda bebek dönmedi mecburi sezeryan olacağım erken de gelebilir 33+2