Zoom15 sonradan keşke dememek için hemen yarın dahiliye doktoruna gidin, size randevusuz bakmayacak doktor yoktur zaten emin olun, girip durumunuzu anlatın..kadın doğum doktorunuz bunu nasıl yapabilmiş anlamadım, şeker çok tehlikeli bi şey, açlıklarınızın 95 i tokluklarınızın 135-140ı geçmemesi gerek, ne demek 200ü geçmeden insulin başlamıyoruz? Zaten dahiliye karar verecek buna o değil, son haftalar bebeğiniz hızlı kilo aldığı için çok önemli ve kritik..şeker yüksek olunca bebek de şeker hastası gibi oluyo aşırı derece şişip kilo alıyo, doğumdan sonra da şekeri aniden düşüyo bu bebeklerin sıkıntı yaşayabiliyorlar..siz hemen yarın en yakınınızdaki dahiliye uzmanına gidip şekerlerinizin böyle geldiğini anlatın, size hemen insulin başlayacaktır, bi de diyetisyene gidip diyet listesi alın ve harfiyen uygulayın..yürüyüşü de akşam güneş battıktan sonra yapabilirsiniz, ben öyle yapıyorum, yürüyüş de şekeri çok güzel düşürür..siz gerekeni gerektiği şekilde yapın inşallah sağlıkla kavuşacaksınız bebeğinize 🙏