Seresozge Miraykaptan canım sen agashi marka beşik aldın mo? Kullanıyo musun yani? Nasıl kaç yasına kadar yatar baktım da görseline fena değil
pamuk_anne Sepet beşik çok kullanışsiz sadece görseli var bi kere ben bebeğe ulaşmak için yatağımdan kalkıp eğiliyorsam ne anlamı var. Park beşik benim de gorselime hitap etmiyor :( en iyisi ilk 6-8 ay için anne yani almak. Onu da ahşap tercih ettim chicconun ki çok basit geldi. Ahşap anne yani beşik aldım cibinligi vs de var. Sallanıyor yatağa sabitleniyor bebeğe en kısa yoldan ulaşmamı sağlıyor. Sonrasında büyüyen beşik düşünüyorum ama almadım henüz karar verme aşamasındayim.
Patito__ Seresozge cnn civil de besik var e bebekte de var en son 270-300 arasiydi fiyatlri sallanir kolay tasinir ve kurulumu cok kolay kalitelide tavsiye ederm Bnmde yerim az bn A101 den aynisinin kucugunu almistm burdakiler 60-120 guzel bence yeterlide
Seresozge Miraykaptan ben aldım 😂 direkt düşünmeden aldım valla jokerde suan indirime girmiş 260 tl bilgin olsun
Babies16 Maviss35 7 8 ay kesinlikle gotrmuyor malesef arkadasimin bebegi 5. Ayda icinden duserken yakaldi kackere.en son mecburen kaldirdi.o fiyatlara ufak ahsap besiklerde var
Babies16 Seresozge bu a101 e gelen besik boyutlarinda ahsap besiklere bakin.hem 2 yasa kadar uygun.hem yer kaplamiyor hemde uygun
DahIia Seresozge Meltem mobilyadan mondo modelini aldık . Tekerlekli, sallanıyor ve 0-3 yaş kullanım . Ayrıca çok da yer kaplamıyor
Miraykaptan Seresozge hadi ya yardımcı olduysam ne mutlu güle güle kullanın bn internete pek guvenemiyorm civile tekrar bakicam ilk firsatta
mrv777 Maviss35 ben de sepet düşünüyorum nerden aldınız doğduktan 4 ay sonra oda yapacağım o zaman da odasının bi köşesinde durur aksesuar olrak diyorum
Maviss35 mrv777 bende öyle yapicam canım en fazla 6 ay tutarım yanımda zaten sonra Montessori oda yapicam 😇
Seresozge Miraykaptan ben joker baby den aldım kendi sitesinden. Baska siteden bende almak istemedim joker babyde görmüştüm zaten bu modeli
Smyydmr Seresozge https://www.instagram.com/p/BlQlYf5AG_B/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1olqv9iy9urc5