Pinaryyim ikianne bn özelede gidyrm ama bülent beyide ihmal etmiyorm gerçekten iyi bir doktor kahverengi lekelenmem gelince ona ggttim agladım tutamadım kendini bni cok telkin etti çok ilgilendi gerçekten iyi bir insan
Halidemat ikianne Bende sami beye gidiyorum çok memnunum şu an. Ablamın remzi beydi doktoru erken doğum olunca riskli dedi yaptırmadı sezeryanı. Konakta sami bey yaptı bebek yoğum bakımı olduğu için
Aysel Cansuyldrm ya normalde özele Ali Gülsoy var ona gidiyorum da ona 2 hafta sonraya randevu verdi bende birde devlete gideyim dedim bülent beyi çok önerdi arkadaşlar randevuda vardı aldım hemen işde bakim cinsiyet için ne diycek merak ediyorum açıkcası söyler mi ki
gbza Cansuyldrm benim doktorum da musa yılmaz biraz ilgisiz bi sıkıntın yoksa pek bilgi vermiyor ama çok tecrübeli bi doktor diye mecbur ona gidiyorum yoksa bana bebeğimin kilosunu bile söylemiyor ama ona güvendiğim için mecbur gidiyorum sen neden memnun kalmadın canm
zynpkoseogluu Tbrk gülten hanımda yok siyah beyaz onunki ali bey var bide onun kendi muayenehanesinde renkliymiş ultrasonu arkadaşımdan öğrendim sevilay hanımı hiç bilmiyorum 2 ayım kaldı renkli uyltrason içinde doktor değiştirmek istemiyorum.
Aysel zynpkoseogluu bey hekim hastanesindekiler normal siyah beyaz renkli dgl ayrıca sadece doktorun önünde var kafanı çevirip zor görüyosun yani bakamıyosun bile Sevilla’y hanıma gidiyodum bıraktım bende
Aysel Pinaryyim inşlh canım tşk ederim hani devlet hastanesinde ya pek önemsemiyorlar genelde ondan sorayım dedim
Tbrk Aysel hadi ya acaba konaktakiler renklimi. Kizlar renkli gercekten bi baska duygu ya. Canli canli goruyosun bebisi. Bundan onceki gitttigim doktorumda her randevuda renkli resim verdi. Onlara bi gun bakmayim ozluyorum resmen bebisimi.
Aysel Pinaryyim saol canım valla senin tavsiyen üzerine gdiyorum devlet hastanesine ilk gidişim olucak hatta
Pinaryyim Aysel inşallah memnun kalırısn bnde tavsiye üzerine gttim memnun kldım iki doktorumda şuanlık çok iyi inşallah bir sorun yaşamam 🙂)
Pinaryyim Tbrk kaç haftalıkken renkli resim vermeye bşladı biz de renkli bakıyorz ama bir türlü tam net bir renkli resim alamadık ugraştı doktorum ama olmadı daha yüzü olmayıncada renkli vermedi hiç.
Tbrk Pinaryyim ilk 21 haftalikken verdi. Sonra 24 haftalikken canim. O kdr guzel ve net cikti ki yuzu. Biblo gibi. Ya aslinda iste doktorun monitor ultroson cihazinin kaliteside onemli
Pinaryyim Tbrk inşallah bu gttigimde bnde alıcam her gttigimde bakıyorz ultrasonu cok iyi doktorumun ama hiç yüzünü göstermedigi için vermiyodu.
Cansuyldrm gbza bende Musa beye gittigimde 3 aylıktım bana dedi 4 aylıksın şaşırdım özele gittim odedi daha 3 aylık ilgi alakada yok onda