AsyeNarSusam Kızlar Yen'i yılda zam gelmiş sanırım doğum ücretlerine. Adatıp sezeryan 1.300 diye biliyordum bugün sordum 2000 dediler
AsyeNarSusam Kızlar Yen'i yılda zam gelmiş sanırım doğum ücretlerine. Adatıp sezeryan 1.300 diye biliyordum bugün sordum 2000 dediler
AsyeNarSusam Tbrk işte 10. Gün kontrolü kalça ultrasonu bebeğin aşısı vs de bu fiyata dahilmiş. 1300 den 2000 saçma olmuş azıcık hakkaten 🙄
Cansuyldrm gbza bende Musa beye gittigimde 3 aylıktım bana dedi 4 aylıksın şaşırdım özele gittim odedi daha 3 aylık ilgi alakada yok onda
Limon_ SibelVolkanen merhabalar bende sedat beye gidiyordum geçen hafta bir talihsizlik yaşadık bebeğimi kaybettim 15 gün sonra kontrole çağırdı. Kontrol için gidicem bakalım ama sonrasında aynı doktorda devam mı etmem gerekiyor bilmiyorum. Sedat beyin hastaları varsa yorum yapabilir mi
Hilal54 Tugbaaa ben beyhekimdr sevilay hanıma gidiyorum çok cok iyi bi doktor kendisi 75 tl dr ucret veriyorum konak hastanesi sezeryan diye tuttururken sevilay hnim catir catır normal doğurtturuyor hem de dikişsiz
Hilal54 Tbrk aynen bende ona gidiyorum hamileligim basimdan beri simdi 36 haftamizda yabi haftays gidicez cok iyi bir doktor benim butun arkadaslarimi dikissiz normal dogum yaptirdi
Tbrk Hilal54 ben dogum yaptim cnm sevilay hanimda. Aynen dedigin gbi dikissiz gerceklesti. Hastaneden hemsirelerden ozellikle ebelerden o kadar cok memnun kaldim ki. Kesinlikle tavsiye ederim. Sancilarimda yanimdaydilar hep ilgilendiler guleryuz tatli dil
Hilal54 Tugbaaa benim kaynim saglik mudurlugunde calisiyor konaktan cok sikayet var diyor cok ölü bebek dogumu gercekleşmis
Tugbaaa Hilal54 ben bi kere gittim en basta bidaha gitmedim cok sey duyunca devlete gidiyorum gunay dumana cokta memnunum
Hilal54 Tugbaaa siz bilirsiniz devlette ne eşinizi alıyolar yaninıza ne birsey ben eşimsiz hicbirsey yapmam o da baba ve cocugunu gormek kalp atislarini hareketlerini izlemek onun da hakkı o yuzden cok memnunum ben de doktorumdan😊
Tbrk Hilal54 sadece o degil, dogum esnaasinda devletteki ebelerin o kdr ilgilncgni sanmiyorum. Ilk dogumum basima ne gelcgni bilmiyodum. Sancilarimda ebe hic yanlz birakmadi bnmle beraber anlata anlata nefes teknikleri yaptirdi.
Tugbaaa Hilal54 daha bi hafta oldu arkadasim dogum evinde dogum yapti cokta memnun kaldi hic anlatildigi gibi degil dedi esim zaten ben doguma giremem diyo kalp atisinida beraber dinlemistik ben cok sey duydum etrafimdan o yuzden gitmek istemedim konaga yada ozele herkesin kendi tercihi tabi😊