Umay255 Ebru_cekin06 Balım kıza benzetti 🥰 ama soru işareti koydu çıkıntı var dedi sonra erkek de olabilir dedi
Umay255 m060918 bilmiyom ki ilk kız dedi kesin dedi sonra yok bu erkek olabilir çıkıntı var dedi bilmiyorum beynim durdu 🤣🤣
Nillyky 12+4 tahmin alabilir miyim ? 14 haftalıkken gittiğimde erkek olabilir ama 17. Haftada tekrar bakalım dedi doktorumuz
Umay255 Ebru_cekin06 bak teyzesi 🤣🤣 çok oynak bir bebe durmadan döndü heryerini gösterdi zaten doktor bacak arasını açınca fikri değişti 😁😁
Ebru_cekin06 Umay255 🤣🤣 ay one valla cok hareketli maşalllah evet simdi bende gordum bi cikinti gibi bisi var bacan arasinda 😁☺️☺️😘
Umay255 Ebru_cekin06 işte balım bide bariz belli çıkıntı 🤣🤣 ah çocuğum acep kız güzeli erkek mi demek istedi sapsik doktor 🤣🤣🤣
Ebru_cekin06 Ceylannnnurdin bende kız olmasini cok istiyorum Allah hayırlısını versin canım sağlıklı olsunlarda ☺️ ve bu arada taşınma işi çıktı basima ya sorma ev sahibi sadece 1 gün atladi diyr evden çıkardı şimdi kıralarda artti 😔 yapcak bisi yok ama
Umay255 Ceylannnnurdin Ay tam da ezan okunuyo dilerim Rabbimden kızın olur inşallah sağlıklı sıhhatli 🥰🥰❤️