Ebru_cekin06 Ceylannnnurdin bende kız olmasini cok istiyorum Allah hayırlısını versin canım sağlıklı olsunlarda ☺️ ve bu arada taşınma işi çıktı basima ya sorma ev sahibi sadece 1 gün atladi diyr evden çıkardı şimdi kıralarda artti 😔 yapcak bisi yok ama
Babyloading AnagibiAnaa haber vericem demiştim bugün tekrar gittik 15+4. Kesin Kız dedi doktorumuz , tahmininiz doğru çıktı 🥰
Umay255 Ceylannnnurdin Ay tam da ezan okunuyo dilerim Rabbimden kızın olur inşallah sağlıklı sıhhatli 🥰🥰❤️
nurssell GizemKrkmz girl_boy_annesi QUEEN088 353877 Premsescik Umay255 Ebru_cekin06 Aylin_16 AnagibiAnaa Asil_hatun AnagibiAnaa Vicibici Banada bakar mısınız 😇
Umay255 nurssell kuzum erkek gibi gldi bana 🥰 bu arada ultrason resimleri aynı benim gerci cinsiyet belli değil daha
C1-bebek Bende 11 haftalığım gitmedim 12 13 de gideyim diye düşünüyorum bende 3 oğlanın üzerine bir kız diliyorum rabbimden bakalım du edin kızçeler 🧿
m060918 AnagibiAnaa bana yorum yapmış mıydın bilmiyorum ama Bidaha bakar mısın canııım https://resimyukle.io/r/0XlePsqvFq