Zuhalsareelif 13 mayıs cuma günü nişanım geldi biraz sancılarım başladı akşam acile gittim açıklığa baktılar 3 cm di nst bağladılar sancım yeterli değildi doktor eve git yatırırsam her 2 saatte bir alttan muayene olacaksın git sancın sıklaşınca gel dedi o gece sabaha kadar sancı çektim evde ara ara kanamalar devam etti sancım iyice arttı sabah 7 bucuk gibi acile gittim 6 cm olmuştu açıklık yatış verildi yukarı çıkardılar ultrasonla baktılar önce,sonra odaya geçtim yattım nst bağladılar bi daha baktılar 8 cm olmuştu açıklığım ilerlemişti ama suyum patlamamıştı doktor suyumu patlattı ben biraz panikledim yani sıkıntı yaptım o kadar çabuk olacağını beklemiyordum çünkü solunumum düştü oksijen tüpü taktılar doğumum geldiği için başımda beklediler sancı geldikçe ıkın dediler 9 çeyrek de doğdu bebeğim onda da ufak bi solunum problemi oldu aynı oda içinde bi cihaza bağladılar bi saat onda yattı çıktı,doğumdan hemen sonra ebe bana lohusa şerbeti gibi bi içecekle yiyecek bişi getirdi yani toplam 1 bucuk saat falan sürdü doğumum hastaneye gitmemle..öğlen de servise çıkardılar yatacağım odaya annemde yanımdaydı oda temizdi tek kişilikti rahattı doktorlar ilgiliydi,normalde sancı vs çekerken de refakatçi yanında bulunabiliyor ama ben gittiğimde zaten doğum başlamıştı o yüzden annem çantamı yukarı çıkardı doğumu başladı siz aşağı inin biz sizi çağırcaz dediler doğumdan sonra arayıp çağırmışlar işte böyle canım sonrası bebeğin kontrolleri oluyor işte ertesi sabah kilo kontrolü yapıyorlar kan alıyorlar topuk kanı alıyorlar işitme testi yapıyorlar senin dikişlerini vs kontrol ediyorlar gelip karnına bastırıp kanamanı kontrol ediyorlar böyle cumartesi doğurdum pazar çıktım hastaneden.