Eminegul5 Hersene kesinlikle gittiğimiz tek kaplıca aforia termal, temiz İslami sartlara uygun en önemlisi odasında termal havuz ve termal su var kimse kimseyi gormeden rahatlıkla kullanabilirsiniz biz çok memnun kaliyoruz tavsiye ederim
Eminegul5 Eminegul5 2babymom_11 bu arada İstanbul’dan gidiyoruz sirf odasinda havuz var diye :) ama hamileyken doğru bulmuyorlar bi dr a danışın
Annecik02 2babymom_11 ben afyonluyum kuzum.. aradığın yer sadece ailene özel oda tarzı termal mi yoksa büyük otel tarzı termal mi ona göre yardımcı olayim
2babymom_11 Annecik02 Annecik02 aileme özel oda tarzı düşünüyoruz kısa bir süreliğine oradayız düğün sebebiyle ☺️
Se19 2babymom_11 doktorum hiçbir şey olmayacağını rahatlıkla girebileceğimi söylemişti…. Doktorum çok pimpiriklidir.
Soruyorumm 2babymom_11 tatlı su enfeksiyon kapmak için çok riskli ayrıca sıcak suda uzun süre kalmak düşük riski ve tansiyon düşmesi baygınlık vb şeyler yaşatabiliyor. Allah korusun tabiki ama bence doktorunuza danışın bizden daha iyi bilir benim doktorum havuzu sadece sen kullanacaksan bile riskli demişti yaz tatili için enfeksiyondan dokayı
Se19 2babymom_11 akronesten şaşmayın. Hem afiumun yanı yürüyerek bile gidebilrsiniz. Hem de otellerde bence en iyisi… korel çok eskidi artık. Güralı da ben sevemedim.. akrones tek geçerim
Anne_Rabia Ben Afyon’da oturuyorum hamilelikte kesinlikle yasaktır ki uyarı yazılari bile mevcut tüm termal yerlerde kalp çarpıntısı nefes alamama ve su kaybına sebep oluyor diye
Anne_Rabia Ayrıca otel olarak Oruçoğlu otel gerçek termal suyun en yüksek olduğu yerdir ama odasında havuzu yoktur özel havuzlu istersen Gazlıgöldeki otelleri tercih etmelisin .
Dugmeninaaannesiii 2babymom_11 afyonluyum ve kesinlikle Özgül termal şuan fiyatlar baya pahalı yalnız