Uykuludunyam46 Canım ben 1 sene ilişkiye giremedim. 1 sene sonra doktora gittim. Anestol pomad adında bir krem verdi bana. Anestezik bir krem aslında. Baya uyuşturuyor o bölgeyi. O kremi ilişkiden 20 dk önce sürdüm bi de kayganlaştırıcı sürdüm. Anestezik krem etki etmeye başlayınca uyuşuyor o bölge. Ne acı ne zevk hiçbir şey hissetmiyorsun. O sayede aştım vajinismusu. Tamam uyuşuk diye zevk almadım ama psikolojik olarak eveet başardım yapabiliyorum hissine kapıldım. Kocamın da sonunda başardık sonunda oldu diyerek yaşadığı mutluluk beni aşırı motive etti. Düşün 1 sene egzersiz şu bu yaptım beceremedim ama 1 krem sayesinde ilk denemede oldu. Sonra ilişkilerde o kremin miktarını her geçen gün azalttım. BçVe en sonunda hiç anestezi kremi olmadan ilişkiye girebilmeye başladım hem de sıfır acı ile. Aslında tamamen psikolojikmiş. Sadece kayganlaştırıcı ile devam ettim yola ve yavaş yavaş onu da azaltarak kullanmayı bıraktım. Vajinismus için herhangi bir kadın doğum doktoruna gidebilirsin. Şimdi 4 senelik evliyim ve 22 haftalık hamileyim.