Ozge806 zıbın bol bol al ben hep büyük beden almıştım. Çünkü bebeğin kılosu az cok belli oluyor birde genetik olarak düşünebilirsiniz. Sizin ve eşinizin bebekliğinde kılosu ile ortalama aynı oluyor.
6 ay üstü ben cok almıştım 4-5 ay almama gerek kalmamıştı 🤭 kıyafetleri büyük aldım ben.
İlk zamanlar 4. Aya kadar kusma cok oldugu için 18 tane mendil vardı bende anca yetiyordu ilk başta cok gibi gelmişti ama kullanırken hemen bitiyordu 🥴 alt üst takım da alacaksanız önden düğmeli ceket gibi olanlar var ondan alın derim. Hazır Alt acma bezi ben cok kullandım stok yapabilirsiniz. Hastaneye sağlık ocagına giderkende yanımda götürüyorum sedyeye falan onları seriyordum sonra atıyordum. Evde - dısarda falan cok kullanılıyor ben hala kullanıyorum. Müslin örtü 6 tane almıştım ben onu da herşeye kullandım. Mesela ayakta sallıyorum kızımı bir yere gidince yastık istiyorum ama içime sinmiyor hemen onu seriyordum hala da öyle yapıyorum. Şampuan stok yapabilirsiniz ben ilk zamandan beri Johnsons baby kullanıyorum asla sorun olmadı konak kuruluk alerji VS yasamadık. Burun aspiratörü başlık serum gereklı oluyor. Corap bir sürü almışım farketmeden kışın giydirdim hep ama 4. Aydan sonra cekip cekip cıkarıyolar 🤭 ek gıda için kollu önlğkler var o hayat kurtarıcı resmen 5 tane var bende iyiki almışım dedim. Olanlar yıprandı yenilerini alıcam hatta 🤭
Yakalık alın 3.aydan sonra salyalar akmaya başlıyor hemde inanılmaz derece de. Suan aklıma gelenler bunlar 😇🤗