YesimDemirturk BraAkayBulut Daha dogmadi canım bekliyoruz şuan 35 haftalık 2600 Gr 43 cm bugün kontrole gittiğimizde doktorumuz söyledi 😊
Tusem Bende 35 hafta 2350 gram cıktı cok uzuldum doktorumsa benı çok guzel motıve ettı. Kılosunda bır sey yok her cocuk sısman mı olacak bizim kızımızda boyle olacak dedi. Eşimde doğum rahat olacak diye sevınıyor. Benim tek derdim 3 kıloyu gecmesı 4 bucuk haftada gecer ınsallah. Ama inanın muz kaşar balık et tavuk yemedıgım yokkkkkk olmuyo 😃
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Tusem doktorun dedigi gibii hiic uzulmee her cocuk tombalak olcak diye bisi yok. Benimki onden gidiyor normalin ustunde kilo aliyor. Dogumu zorlastirabilir bu da tabi. Seninkinin kilosunda problem yok bence😘
deletedmom507 SenHepMercimekOlarakKalacaksin 34+0da 2650 gr 44cm olarak ölçtü bakalım hayırlısı tahminim 3300-3600doğar dedi nasip bakacaz
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Okaradeniz canim uzulme cok dusuk degil kilosu. 1 hafta geride olmasi cok muhim degil. Son haftalarda iyice kilo alacak zaten. Kasar peyniri et sut filan tuket. Gayet saglikli guclu dogar merak etme💕