SenHepMercimekOlarakKalacaksin 33+5 haftalik hamileyim. Bugun kontrole gittim kilosu 2541gr boyu 46,62 cm. Sizlerde boy kilo ne durumda?
Haticemustafa SenHepMercimekOlarakKalacaksin bizde 33 +4 en son 31. Haftada gittik 1.700 kg 40 bucuk santim di Bide carsamba gunu gidicez bakalim ne kdr olmus kuzum 😍😍
gonulcelen SenHepMercimekOlarakKalacaksin perşembe bnde tam 33+6 oluyorum inş benm minnoşta büyümüştür🙏🏻
OzgeOksuz90 SenHepMercimekOlarakKalacaksin ayy maşallahhh herşeyi çok iyi. Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin🙏🏼Bizde 33+6yız,yarın 34 olacaz.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Haticemustafa almistir kilolari canim git bak bakalm kac olmus bebiis😍
SenHepMercimekOlarakKalacaksin OzgeOksuz90 cok sagol canimm 😍 seninki nasildi gittinmi bu hafta kontrole?
OzgeOksuz90 SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende 32.haftamda gittim,yani tam 2hafta önce. Kilosuna tam 2 dedi doktor, bacak boyuna 35cm dedi ama tam boyunu söylemedi bizde sormayı unuttuk:)
MerveErdin SenHepMercimekOlarakKalacaksin MasAllah subhanAllah bende en son 31 haftada gitmiştim kilosu 2 kg boyu da 43 dü şu an 33. Haftadayım
SenHepMercimekOlarakKalacaksin MerveErdin senin de kilo 2 bucuga yaklasmistir o zaman. Masallah bebislere 💕
rileyss SenHepMercimekOlarakKalacaksin 33+2 yim ben de. 2200gram ve 44cm boy olarak ölçtü doktorum bugün
YesimDemirturk SenHepMercimekOlarakKalacaksin gayet iyi canım benim oğluşum da 33. Haftasında 2350 Gr di
PnarSazakBulut Ya bizde 34 haftalık olduk bugün 2200 dedi doktor ama bana zayıf kalmış gibi geldi bilemedim
BraAkayBulut SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bende en son 33+2 de gittim canım 2400 kilosu 48 cm de boyu idi 😌😌
YesimDemirturk BraAkayBulut Daha dogmadi canım bekliyoruz şuan 35 haftalık 2600 Gr 43 cm bugün kontrole gittiğimizde doktorumuz söyledi 😊
Okaradeniz 33+2 yiz maalesef basindan beri hep geriden gelioruz.1980 gram cikti ve bir hafta geriyiz.Cok uzuluyorum.Ne yesemde cocuk kilo almiyor.Rahimde centik vardi damarim tikaliydi:(sanirim bu tikaniklik acilmadi.Umarim 3 u buluruz.Zayif ve geriden gelen bebeklerde bir sorun oluormu bilen varmi?Cok vesvese gelior icime.Zaten tup bebek iice evham yapiorum bi sorun olmaz insallah.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Okaradeniz canim uzulme cok dusuk degil kilosu. 1 hafta geride olmasi cok muhim degil. Son haftalarda iyice kilo alacak zaten. Kasar peyniri et sut filan tuket. Gayet saglikli guclu dogar merak etme💕