babyshark__ Ummu_gulsevinc teyzeme doktoru hep kız dedi doğurana kadar ama erkek oldu herşeyi pembeydi 🤦♀️🤣
Ummu_gulsevinc babyshark__ yengemin basinada geldi böyle bir şey kız denildi hatta hatta doğumdan bir gün öncesine kadr herşey pembe erkek doğdu 🙂
Elizzannesi Ummu_gulsevinc ikici çocuğuma kiz dedi 7. Aya kadar ama tek doktora gidiyordum sonra tesadüfen başka doktora denk geldim erkek olduğunu öğrendim şimdi 3. Hamileligim 11+4 de kiz dedi haftalar ilerledikçe başka doktorlara da gittim hepsi kiz dedi
Ummu_gulsevinc Elizzannesi rabbim sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin bazen yanila biliyor doktorlar
CananDuru Ummu_gulsevinc o jaftada cinsiyet görülmesi çok zor ya kesin olmaya bilir %50 değişme ihtimali vardır bence en iyi sonuç 16 hafta ve üzerinde oluyor
Ummu_gulsevinc CananDuru haftaya 15 haftalık oluyorum o zaman detaylı taramada net belli olur dedi bakalım artık
Zln2152 Semayslts ayyy aynı şeyleri bana da söylediler 26+3 haftalık olduk halen cinsiyeti öğrenemedim kıza benziyor diyorlar bacakları kapalı diye de artık kız mı erkek mi bilmiyorum 🤷♀️ 😂
CananDuru Ummu_gulsevinc detaylı ultrason 20. Haftada yapılıyor yalnız yada şöyle söyleyeyim 19-23 hafta arası ama en vrrimlisi 20 21 dedi benim gittigim peritinalog
CoolMamacita Haftada sanırım artık yanılma payı olmaz ilk 16.haftada kız olacağını öğrendik. 28 e kadar hep aynı ilerledi. Benim de karnım sivri ve bu durumun kişisinin yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Ummu_gulsevinc CoolMamacita yengem doğumdan bir gün öncesinden gitmişti kız denildi ertesi gün doğdu erkek 🥰pembeler içinde sarılı 🤣
Elzemm_ Elzemm_ bugün tekrar baktım kız benim ki canm kesin bence ya vücut yapısına göre herkesin ki de farklı demek