Kubrq Kızlar alttan bıçak saplanir gibi sancı giriyor 10 dakikada 5 defa ve akintiyla beraber oluyor ? Dogurucam sandım için hastahanede yattim ama tık yok gelmiyor bizim kız bunlar normalmi 😐 korkuyorum açıkçası 😐
Deniz2961 Kubrq kız bnm nasıl agrım var vajına da yururken falan afedersin vajına duyduklarım bile agrıyor
Hamismelek Kubrq ayni aciyi bende cekiyorum afedersin beyaz yapiskan bi akintimda var dogum yaklastikca oluyor heralde
YagizAsyaMom Bu vajina da batma niye olur arkadaşlar benimde kısa süreli batma gibi zonklama tarzı bişey oluyor ama anlık sonra kesiliyor 23. Hafta dayım bu arada İnternete baktım ama hiç bir cevap bulamadım
Kubrq YagizAsyaMom senin haftan erken büyük ihtimalle bebek büyüyor o dan kaynaklıdır kisa süreli ve sürekli olmuyirsa sorun etme canim
Kubrq Deniz2961 aynen hatta affedersin orasiyla birlikte bacak aralarimda da var hamlik gibi sanirim baskı yapıyor demi😐
Nesliasel Zuhalkorkmaz2205 bende 36+3’üm şu 2-3 gündür bende de yürürken birden bıçak saplama iğne batması gibi oluyor birden ama ayy diyorum kitleniyorum hemen sonra geçiyor 4 gün sonra randevum var du bakalım doktor ne dicek çok merak ediyorum 🤷🏻♀️
Deniz2961 Kubrq doktrma sordm Bn cnm bgn gttm bebek kanala girıyor onun baskısı ddı zaten hfta sancılar da var nts de
Deniz2961 Kubrq haftaya dusurdu kontrllri rahim azında incelme baslamş ddı suyun VS gelirse hmn gelirsn ddı
Deniz2961 YagizAsyaMom kontrl un ne zmn doktrnzla gorus Bı istesen ıdrr yolu enfeksiyonu agrı yapar oyle