Emine003 DilaraArslan07 himmm anladım canım benim de rahîm ağzı kısalığım vardı Neyse ki çok şükür o günler geride kaldı şimdi minikleri beklemedeyiz 🌺❤️
mrvgnydin Yunrey bizde de durum aynı 39+5 olduk hanımefendi dönmeye niyetli değil bende doğurmayacağım herhalde 😂😂
Emine003 Esila75 tüh kaç haftalık oldun kuzum bebiş kilosu boyu nasıl olmuş suni verelim felan demedi mi 😅
Esila75 Emine003 yok canım zaten muayene etmedi pazartesi çatı muayenesi nst ultrason hepsine birden bakıp karar vericek benim kızım biraz uzun 1 buçuk ay önce 51cm kilosu 3095 gram di şimdi ne durumda hiç bir bilgim yok ama dogursam çıksa da rahatlasam artık ya
Emine003 Esila75 1 buçuk ay baya fazla canım ya şimdi belki 3800-4000 Gr arasi olmuştur boyu da 53 cm felan olmuştur belki bu sefer muayene etseydi bebişi iyi olurdu kuzum 🥰 valla gerçekten bi doğursak artık çok iyi olcak canım 😅
Esila75 Emine003 bende çok istedim muayene etsin ama etmedi neyse 5 gün kaldı inşallah pazartesi kavusucam ya kendi sancım gelirde inşallah sağlıkla doğum yaparım canım evet baya kilolu olur dedi zaten doktor ama bakalım nasıl olucak merakla bekliyoruz artık iyice sabırsızlanıyoruz 🥰
Gonul94 32 haftada sancim başladi durdurdular 35 te başladi yine durdurdular 38 olduk 2 sm açilma var 35 hafyadan beri şimdide gelmek istemiyor ne zaman doğurucam ya kaşintida bir yandan
Emine003 Esila75 ay evet ya sabır kalmadı gerçekten artık 🙈😅 kavuşalim artık yavrularımıza bende perşembe günü gidicem canım suni vercek bakalım Hayırlısıyla bana da dua et olur mu 🥰 sağlıcakla hepimiz sağ salim kucağımiza alalım inşallah 🤲🤗
Esila75 Aa senin ne güzel sen benden önce yavruna kavusucaksin nasıl güzel inşallah sağlıkla kolaylıkla miniğini kucağına alırsın canım dualarimdasin nasıl hazırlıklarını bitirdin mi benim valiz çanta puset bu gün tekrar eve geldi boş şekilde 😀 @Emine003″#p22505680
Emine003 Esila75 götürmüş müydün 🥰 doğru ne olur ne olmaz diye 🙈 herşeyim hazır kuzum bakalım persembeyi bekliyoruz inşallah herşey güzel olur Allah razı olsun canım benim 🤗 inşallah sende sağ salim kucağına alırsın bebeğini 🤲 🥰
Emine003 DilaraArslan07 hadi perşembe ben dogurursam cuma sen pazartesi de Esila75 sırayla dogururuz artık 🙈😂
Esila75 DilaraArslan07 bu gidişle doguramicaz ya inşallah sen cuma dogurursun canım ben pazartesiye kaldım artık 😀