eymeninannesi123 Benimde 38+3 ama ne yalancı sancı ne bişey yok tik yok hatta hareketlerinde azalma bile oldu ama gelmeye niyeti yok sanki Haziran 15 demişti doktorum
Emine003 miyopmom aynen canım maşallah 4+1 de rahat 😂😂😂 ayıptır söylemesi 95 kilocuğumda alan geniş olunca 🙈🙈🤣🤣🤣
miyopmom Emine003 masAllah minnos gelmek istemiyor. Bende 80 kiloyum ne olucak bu halimiz yururken zorlaniyorum
Serifedayan Busakkk ne yapacağız bilmiyorum artık beklemeyi bıraktım bekleyince gelmiyor diyorum kendi kendime sonra yine ne zaman geleceksin kızım diyorum 😂
Emine003 Almla ara ara ağrılarım var kuzum oğluma sordum 3 yaşında ❤️ kardeşim ne zaman gelcek diye bugün dedi 😅 inşallah dedim bakalım ama hâlâ gelen giden yok şimdilik 🙈
DilaraArslan07 Emine003 ayyy benimki de küstü galiba şimdi bol bol yürüyüp egzersiz yapiom gelmio 38+3
Emine003 DilaraArslan07 kız bunlar bizi korkuttu korkuttu minnoşlar şimdi de gelmiyolar diye stresleniyoruz 🤣🤣🤣
DilaraArslan07 Emine003 ayyy hiç sorma eşim artık stres yapma senin yüzünden gelmio devamlı dillendirion duyuyo dio 😂😂😂🥳
Emine003 miyopmom inan canım bende zorlanıyorum ama şükür hiç kilo almadım 95.5 la hamile kaldım geçen perşembe 95 geldim hâlâ aynıyım hatta yarım kilo eksiğim var 😅😅 şükür ya