Motherbabyy Arkadaşlar aşılamadan sonra normal hayata işlere dönüyor musunuz? Yoksa hep dinlenmek mi gerek. Mesela dışarı çıkıp geziyor musunuz. Ayakta çok duruyor musunuz nasıl geçiyor süreç ? Bende bu hafta sonu olacağım inşallah
Kubra1235 Motherbabyy yani evin içinde geziniyorum oturuyom ama dışarı çıkmıyorum çok fazla yürümüyorum ben çok bir slakasi yok aslında normal ilişkiyle aynı normal ilişkiden sonra günlerce yatilmiyor aşılamadan sonra denize gidip tutanlari gördüm ama içim rahat olsun diye uzaniyorum sürekli
ElBam Motherbabyy canım ben çalısıyrm zaten işe geliyorum ama burda oturuyorum. Onun haricinde dün parkta oturduk. Çok yürümemeye ve ayakta kalmamaya çalışıyorum. Temizlik hiç yapmadım bunlar dısında normal hayatı yaşıyorm yani 😂
ElBam Kızlar bende progestan fitil kullanıyorum onun akıntısı oluyor beyaz. Ama onun haricinde bi akıntım var mı anlamıyorum görmüyorum yani 🥺 bugün ağrılarım dahada azaldı sanki. Sanki olmadı gibime geliyor🥺
Kubra1235 ElBam fitil kullanınca belli olmiyor evet canım ben agzidan kullanıyorum akintilarimi takip ediyorum
ElBam Kubra1235 aaa yan etki ediyor mu canım o ilacın yan etkisi cok oluyor diyorlar ağızdan alınca bas dönmesi mide bulanması flan
Kubra1235 ElBam bencede zaten doktorlarda akşamına duş alıp normal hayatınıza devam edin diyorlar ağır vs kaldırmadan giden gitmiştir inşallah 😂
Kubra1235 Milissy kız herkeste farklı oluyor belirtiler takma kafana hiç eblirti olmadan da tutan var valla benim 6.gunum her gün düşünsemde çabuk geçti gibi geliyor bana yarısına ulaştım düşünmemeye çalışıyorum az kaldı 😂
nnnsss Milissy benim de 3.gunum aşılamada . Belirti his hiçbir şey yok. Ama çalışıyorum da hiç dinlenemedim belki ondan tutmadi
Milissy nnnsss tutmadı demek için belirti için de çok erken bende umutsuzum ama yine de birazcık olsun inanmak istiyorum olucagi varsa her türlü olur sıkma canını hiç şüpriz olucak olursa inşallah