ElBam edb06 kasık ağrılarım azaldı karnım fosaldı ilk hafta neydi ya öyle 2 aylık hamile gibiydim. Ara ara giriyor sancı ama saniyelik böyle. Göğüslerimde dediğim gibi kuzum. Hayırlısı olsun ya görümcem bni rüyasında görmüş hamileymişim 🥹 keşke inşallah 🤲🏻
ElifTugce ElBam canım duş aldın mı aşılamadan sonra. Ben bugün oldum da. Doktor duş alabilirsin dedi. Ama yine de alsam mı almasam mı kararsız kaldım
edb06 ElBam ah ah keşke bana da çevrem diyor oldu bu sefer diye ama ben umutsuzum. Göğüs ağrım azalmasa umutlanirdim belki ama gitti o da
Tcher123 Kızlar gonal f kullanıyorum 4 gündür fakat yumurta büyümemiş henüz doktor pazartesiye kadar aynı şekilde kullan dedi sizce yumurta oluşup buyur mu :( (pco var bende)
Kubra1235 Tcher123 gonal f kullanmadım ama daha 4 gün olmuş çok geçmemiş büyür tabiki daha benim hapla yumurtalarım 3 tane büyümüştü mesela 2 tanesi küçük 12 mm diğeri 18 mm hapı kullandım 10.gun büyüdü sonra çatlatma iğnesi vuruldu canım o yüzden bence dediğim gibi erken biraz daha bekle büyür inşallah🙃🥰
Tcher123 Kubra1235 ya inşallah benimki de buyur canım pazartesi tekrar kontrole gideceğim. Inşallah hepimize nasıp olur
Kubra1235 Benim bugün başladı kasık ağrım ve batmalarim daoldu. batma dünde olmuştu ama hafif bugün daha fazla oldu gibi oldu hayirlisi inşallah göğüslerim acımıyor bı turlu 😅😂
Milissy Benim belim felaket ağrıyor kramp girmeye başladı kasıklarıma göğüs ucu hassasiyeti devam ediyor ve birde çok saçma ama sürekli burnuma kötü kokular geliyor evde koku nerden geliyor diye arıyorum bulamadım
Kubra1235 Milissy yaaa çok güzel 😃 belirtilerin güzel hadi inşallah bir haftam bitti benimde bugün şuan belim ve karnım aşırı ağrıyor ve kabız oldum 🙃 heveslenmemeye çalışıyorum
Milissy Kubra1235 insalllah canım bende iğneden olduğunu düşünüyorum heveslenmiyorum hiç 😃 daha önceden heveslendim de noldu sanki hiç beklenti içinde değilim gibi bişey yani
Aleynaakkis Kızlar aşılamanın 8. Günündeyim minik kahverengi lekelenmeler oldu var mı bu durumu yaşayan